Jump to content

Κάρτα ήχου..που ειναι?

αρης_τζ

Recommended Posts

Μερικές φορές εκεί που θέλω να δω κάτι με ήχο, η κάρτα ήχου δεν φαίνεται

στις ρυθμίσεις ΗΧΟΥ από τον πίνακα ελέγχου..σκέφτομαι να κάνω επανεκκίνηση για να την δω..

Από ότι κατάλαβα πρέπει απο Task Manager να έκλεισα μια ρύθμιση στο startup items αλλά δεν ξέρω ποιο..

Ξέρετε πως μπορώ να την ενεργοποιήσω πάλι? ο πιο ασφαλής τρόπος ειναι η επανεκκίνηση Η/Υ ή έχετε κάποια εντολή

που να τρέξω σε ms-dos παράθυρο?

:p:rubik::rubik:

ενσωματωμενη στο λαπτοπ...αλλα δεν φαινοταν στις ρυθμισεις Μultimedia από control panel και αναγκαστηκα να κανω restart για να την βρει πάλι...οι καρτες ηχου ειναι Plug and Play devices?:tomato:

Καταρχήν δεν διευκρίνησες αν είσαι σε desktop ή λαπτοπ. Μια κάρτα μπορεί να είναι είτε PCI/PCI-E, είτε USB, είτε PCMCIA ή και ενσωματωμένη (όπως στην περίπτωσή σου) και για αυτό τον λόγο σε ρώτησα.

Το να κλείσεις κάτι από το Task Manager και να μην φαίνεται η κάρτα μου φαίνεται κάπως απίθανο όσο και να έκλεισες το πρόγραμμα διαχείρισης από την εκκίνηση, διότι αυτά δεν περιορίζουν τον πίνακα ελέγχου.

Τελικά έκανες κάποια επανεκκίνηση που να διόρθωσε κάτι, δεν φαίνεται στο Device Manager είτε σαν ενεργοποιημένη με κάποιο θαυμαστικό ή κάτι άλλο ?? Αν είναι δοκίμασε να περάσεις το κατάλληλο πρόγραμμα οδήγησης μπας και την δει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.