Jump to content

Αγορες στο εξωτερικο απο ιντερνετ Poll

aggelopas

Ποσες φορες αντιμετωπισατε προβλημα  

25 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Επειδη μαλλον συνεβει να ειναι η πρωτη φορα που εχω προβλημα με αγορα απο ιντερνετ θελω να δω σε τι βαθμο κυμαινονται γενικα.

Στις ποσες αγορες σας αναλογικα συναντησατε προβληματα??

μην μου πειτε ησοπ κλπ... εξωτερικο λεμε, ebay, κινα, σουαζιλανδη.

1 στις 10 εδώ.....άλλοτε το προιόν ήταν μαιμού...άλλοτε ήρθε διαφορετικό από ότι διαφημιζόταν....και μία ακόμη φορά ήρθε εμφανώς πειραγμένο πέραν των εργοστασιακών standards με εμφανή σημάδια ηλεκτροκόλλησης whatevah.

1 στις 10 εδώ.....άλλοτε το προιόν ήταν μαιμού...άλλοτε ήρθε διαφορετικό από ότι διαφημιζόταν....και μία ακόμη φορά ήρθε εμφανώς πειραγμένο πέραν των εργοστασιακών standards με εμφανή σημάδια ηλεκτροκόλλησης whatevah.

Τί προϊόν και από που αν επιτρέπεται;

Δεν έχω κάνει μέχρι στιγμής καμία αγορά από νετ, αλλά επειδή μάλλον θα αναγκαστώ να κάνω μελλοντικά θα ήθελα να ξέρω που συμβαίνουν συχνότερα απάτες.

Oτι ειπε ο tragikos.

Πηρα και used & brand new απο ebay κανενα προβλημα.

Απο Chinavision μια ip καμερα εχω παρει μονο οπωτε δεν μπορεις να πεις ολα καλα

κρινωντας απο τα γραφομενα του φραγμα.Αν γινουν και αλλες αγορες θα ενημερωσω.

45 αγορες απο ebay (και καμια 10ρια ακομη που εγιναν απο συνενοηση μεσω ebay) αξιας απο μερικα € εως και ~1000€, προβλημα μεχρι στιγμης κανενα.

Ο μονος που αξιζε ενα report ηταν ενας Αγγλος dealer αναρτησεων που ειχαμε παραγγειλει με ενα φιλο ενα σετακι D2 για τις περυσινες Σερρες σχεδον 3 εβδομαδες πριν το event. Πληρωσαμε παραπανω απο τα διπλα μεταφορικα για οσο πιο express delivery γινοταν, και ο τυπος ενω στην αρχη μας ελεγε οτι τις ειχε στοκ, προεκυψε οτι επρεπε να τις παραγγειλει κλπ. Τελικα, απλα τσεπωσε τα μεταφορικα κ εστειλε το κιτ οδικως (και οχι airmail που ειχαμε πληρωσει) και μαλιστα χωρις να βιαστει καθολου (τον ειχα παρει 5 τηλεφωνα κλπ). Τελικα εφτασαν... 1 μερα μετα το event :p

Περίπου 1 - 30 με 1 - 10 (έβαλα το πρώτο).

Έχω:

1. χάσει πακέτο (parcelforce)

2. πάρει μαϊμού τραγικής ποιότητας

3. μαϊμού για genuine

4. χάσει πακέτο από κίνα

και πιθανώς και άλλα που δεν θυμάμαι διότι αγοράζω συνήθως ψιλολοΐδια (μπαταρίες κινητών, ανταλλακτικά pc κλπ.).

Μέχρι στιγμής τα στατιστικά μου μού υποδηλώνουν ότι δεν εμπιστεύομαι Κίνα.

Σίγουρα και αλλού υπάρχουν λαμόγια, αλλά Κίνα πουλάνε συνήθως πολύ χαμηλής ποιότητας προϊόντα που δεν κάνεις τη δουλειά σου.

Κατ'αρχάς απ'ευθείας από Κίνα δεν θα αγόραζα κάτι κόστους πάνω από 30-50 ευρώ.

Επίσης, να πω ότι "πρόβλημα" σε αγορά από εξωτερικό φαντάζομαι ότι ο aggelopas εννοεί πρόβλημα στην συναλλαγή και όχι αν χτύπησε στο Memtest η μνήμη μετά από 1 μήνα, αυτά συμβαίνουν απ'όπου κι αν ψωνίσεις.

Το αρχικό ερώτημα είναι λίγο φλου ...

Πρόβλημα δεν μπορεί να ονοματίζεται μια μικρή καθυστέρηση στην παραλαβή !!

Και όμως τα χιλιάδες κόκκινα στην πλάτη των πωλητών του Εbay είναι από ανυπόμονα πιτσιρίκια .

Ως πρόβλημα θεωρείται να μην είναι το αντικείμενο όπως περιγράφετε ..

( λειτουργικό - γρατσουνιές - σπασμένο από κακή συσκευασία - μεταχειρισμένο αντί καινούργιο - ή και ακόμα η μεταφορά του με άλλον φορέα από τα κρατικά ταχυδρομεία , που σε οδηγεί στα χέρια ιδιωτικών κούριερ , που εκμεταλλεύονται ασύστολα το θέμα τελωνείο )

Γιατί, σου δίνουν δείγμα οι υπόλοιπες;

ναι! ξερεις οτι αγορασε 10,30,50,100,200,500 φορες και παρουσιαστηκε ενα προβλημα.

στο καμια ομως δεν ξερεις αν αγορασε 2 φορες ή 1002.

Κατ'αρχάς απ'ευθείας από Κίνα δεν θα αγόραζα κάτι κόστους πάνω από 30-50 ευρώ.

Επίσης, να πω ότι "πρόβλημα" σε αγορά από εξωτερικό φαντάζομαι ότι ο aggelopas εννοεί πρόβλημα στην συναλλαγή και όχι αν χτύπησε στο Memtest η μνήμη μετά από 1 μήνα, αυτά συμβαίνουν απ'όπου κι αν ψωνίσεις.

Για παράδειγμα είχα πάρει genuine case για το htc s710 που είχα, με προοπτική όταν παλιώσει να το αλλάξω. Πάλιωσε, πήγα να το αλλάξω, και το τηλέφωνο δεν δούλευε, ενώ όταν το πέρασα στο παλιό σασί ξαναδούλεψε.

Πες έκανα ******* με τα αγώγιμα σφουγγαράκια.

Το ότι ξέβαφε το χρώμα όμως, δεν μπορώ να πω ότι συνηγορούσε στον genuine χαρακτήρα, ενώ η πρόσοψη που φόραγα, μετά την ταλαιπωρία του βάλε βγάλε, δεν είχε ούτε γρατζουνιά.

Αυτός όμως ο seller, από εμένα είχε πάρει θετική ψήφο, διότι όλα φαίνονταν οκ.

Μακροπρόθεσμα όμως, τηρώ αυτό που λες, μέχρι 30 ευρώ στους Κινέζους, και components που ΘΕΛΩ να δουλεύουν, προτιμώ να τα πληρώσω 5-10 ευρώ παραπάνω από UK.

ναι! ξερεις οτι αγορασε 10,30,50,100,200,500 φορες και παρουσιαστηκε ενα προβλημα.

στο καμια ομως δεν ξερεις αν αγορασε 2 φορες ή 1002.

Μα πάλι δεν βγάζεις συμπέρασμα. Πες ότι εγώ είχα πρόβλημα στις 10 από τις 1000 συναλλαγές που είχα με εξωτερικό. Σε ποια κατηγορία με βάζεις;

Προσπαθείς με τις ίδιες κατηγορίες να καλύψεις rate και size και αυτό απλά δεν γίνεται. Ούτως ή άλλως χρειάζεται και απάντηση για να εξηγήσεις ότι το δικό μου το "καμία" είναι "καμία στις 80" και του Σωτήρη το "1 στις 10" είναι σε σύνολο 600 συναλλαγών.

;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.