Jump to content

CPU????ΤΙ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ????

amgamer

Recommended Posts

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ Κ ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΡΙΑ!

ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑ Κ ΚΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ CPU!

Κ ΤΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!!!!!!!!!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ!Η INTEL ΤΑ ΙΔΙΑ CPU ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ!>??ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΑΛΛΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ??????ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ!?????Κ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ??????/ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΠΑΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ CPU ΤΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΗΜΕΡΑΣ??????:blink: :blink: :blink: :blink: :boxed:

SORRY AN KANO ΒΛΑΜΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ Κ ΓΩ!:tomato:

Αρχική απάντηση από amgamer [Σήμερα, στις 00:07]

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ Κ ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΡΙΑ!

ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑ Κ ΚΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ CPU!

Κ ΤΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!!!!!!!!!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ!Η INTEL ΤΑ ΙΔΙΑ CPU ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ!>??ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΑΛΛΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ??????ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ!?????Κ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ??????/ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΠΑΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ CPU ΤΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΗΜΕΡΑΣ??????:blink: :blink: :blink: :blink: :boxed:

SORRY AN KANO ΒΛΑΜΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ Κ ΓΩ!:tomato:

Είναι απλό ( λέμε τώρα ).

Οι επεξεργαστές φτιάχνονται σε κάθε σειρά από διαφορετικό κομμάτι wafer. Ποιοτικώς δεν είναι δυνατόν να είναι το ίδιο πάντα. Έτσι, μερικές σειρές έχουν καλύτερο 'μέσο όρο' στο overclocking και αυτό απλά μεταδίδεται δια φήμης. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα πάρεις έναν συγκεκριμένης εβδομάδας και θα πάει σίγουρα καλά, ούτε ότι ένας άλλος που δεν έχει ακουστεί δεν θα πάει. Απλά μειώνεις τις πιθανότητες κατά κάποιον τρόπο.

Συμφονω με τον Vacouridi εγω παντος σηρα που ηταν αναφερομενη για καλη απο αλλα παιδια

και ετυχε να τον πετυχω Α7ΧΧ, Α8ΧΧ,Α9ΧΧ, Β1ΧΧ ανεβηκαν καλα ολοι ανεξαρτητου στεπ και συχνοτιτας η βδομαδα παραγωγης παιζει συμαντικο ρολο.!!!

οταν λες wafer!υλικο κατασκευης??κ παλι ομως δεν ειναι κουλο???αλλοι να ειναι καλυτεροι κ αλλοι χειροτεροι ενω πληρωνεις τα ιδια λεφτα?????ας πουμε στο πλαισιο υπαρχει ενας 3.2 nw extrme edition 1000 e mou fenete alla exei k 1 mb cache autos nai einai diaforetikos!αλλα ενας 3.2 nw απλος με εναν ιδιο του γιατι να ναι διαφορετικοι!???αφου απο ιδια μηχανηματα φτιαχνονται τι διαφορα εχει η χωρα κατασκευης????η η ωρα?κ η βδομαδα????ειναι πολυ κουφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχει απαντησει η grace παραπανω οτι ηπαρχουν διαφορετικες γραμες παραγωγης

Ενα καλο αθρο πως να διαβασεις την ταμπελα του επεξεργαστη ειναι του Soki

Πατα ΕΔΩ

Αρχική απάντηση από amgamer [Χθες, στις 22:51]

οταν λες wafer!υλικο κατασκευης??κ παλι ομως δεν ειναι κουλο???αλλοι να ειναι καλυτεροι κ αλλοι χειροτεροι ενω πληρωνεις τα ιδια λεφτα?????

To wafer είναι σαν ένα κομμάτι ξύλο. Όλα κοστίζουν το ίδιο στην εταιρία μα δεν μπορούν να είναι πανομοιότυπα.

Και πληρώνεις για να δουλεύει στην ονομαστική του ταχύτητα με τον προμηθευόμενο ψύκτη. Όχι για να κάνει καλό overclock.

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από johns

Εχει απαντησει η grace παραπανω οτι ηπαρχουν διαφορετικες γραμες παραγωγης

Ενα καλο αθρο πως να διαβασεις την ταμπελα του επεξεργαστη ειναι του Soki

Πατα ΕΔΩ

O Soki όλο ’ρθρα γράφει !!! :D:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.