Lakisss Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2010 Θέλω απλά ένα φτηνό netbook-άκι για internet, τίποτα άλλο.Ο Κοτσοβολος το έχει προσφορά στα 199 euros Product ModelΤιμή Skroutz Packard Bell DOTSE-102GR - Skroutz.grΑξίζει σάν αγορά και ιδιαίτερα η συγκεκριμένη εταιρία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 11, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 Αν πήγες σε κάποιο κατάστημα και είδες οτι οι 10.1 ίντσες και το netbook στρίμωγμα σε ανάλυση και πληκτρολόγιο σε βολεύει τότε δε βλέπω λόγο να μη το χτυπήσεις στα 199ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 11, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 Fragma είναι όντως λίγο στρίμωγμα αλλά θα συμβιβαστώ, άλλωστε για να περνάει η ώρα όταν δέν έχει δουλειά το θέλω. Είναι και φτηνό...Από την εταιρία αυτή έχει κανείς εντυπώσεις υποστήριξης, εγγύησης κτλ.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 11, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 Το προτιμότερο είναι να βρεις το αντίστοιχο σε Toshiba ή σε Dell ή σε Lenovo που έχουν κορυφαίο support για τα ελληνικά δεδομένα. Σίγουρα θα κοστίζουν περισσότερα βέβαια. αν πάλι θες ταβάνι τα 199 χτύπα το και καλοδούλευτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Δεκέμβριος 11, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 autocad τρεχει αυτο το "μαραφετι"??!!ξερει κανεις??ο κωτσοβολος αποτι θυμαμαι κανει δοσεις χωρις πιστωτικη,ισχυει ακομα αυτο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 11, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 χωρίς πιστωτική ναι.....αλλά όχι πλέον γραμμάτια.....υπογράφεις για καταναλωτικό δάνειο τραπέζης....οπότε δε σε παίρνει και από άποψης τόκων αλλά καί από άποψη κυνηγητού σε περίπτωση που είσαι κακοπληρωτής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Δεκέμβριος 11, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 χωρίς πιστωτική ναι.....αλλά όχι πλέον γραμμάτια.....υπογράφεις για καταναλωτικό δάνειο τραπέζης....οπότε δε σε παίρνει και από άποψης τόκων αλλά καί από άποψη κυνηγητού σε περίπτωση που είσαι κακοπληρωτής.κακοπληρωτης δεν θα ειμαι,αλλα οτι δεν εχω ουσιαστικα εισοδημα παρα μονο μερικους μηνες τον χρονο ισως να ειναι θεμα..ξερεις αν μπορει να "αντεξει" το οτοκαντ?οχι τρισδιαστατα μοντελα,κατοψεις πιο πολυ,μονογραμμικα σχεδια κτλ..γιατι στην αθηνα δεν εχω πισι και θα ηταν καλο να μην τρεχω στα πισι των φιλων να κανω τις εργασιες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 11, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 το οτι δεν έχεις εισόδημα (άρα εκκαθαριστικό εφορίας 2009 ή 2010) σημαίνει οτι δε μπορείς να πάρεις δάνειο μέσω τραπέζης για τις δόσεις του Κωτσόβολου. και να το τρέξει κουτσά στραβά πιστεύω οτι σε 10ίντσες και με mousepad είναι πρακτικά αδύνατο να δουλέψεις autocad. (ακόμα και απλό οπτικό mini mouse να βάλεις)στη θέση σου θα έμενα στο πισί των φίλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Δεκέμβριος 14, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2010 Autocad σε Netbook? :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 14, 2010 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2010 Θέλω απλά ένα φτηνό netbook-άκι για internet, τίποτα άλλο.Ο Κοτσοβολος το έχει προσφορά στα 199 euros Product ModelΤιμή Skroutz Packard Bell DOTSE-102GR - Skroutz.grΑξίζει σάν αγορά και ιδιαίτερα η συγκεκριμένη εταιρία?μέχρι πόσα χρήματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 14, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2010 μέχρι πόσα χρήματα?Το Netbook τελικά το αγόρασα. Μιά χαρά για την δουλειά που το θέλω, ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι είχε 6 cell battery σε αντίθεση με όλα στον Κοτσόβολο που ήταν με 3 cell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.