Jump to content

Απορία για wallpapers

Stallone

Recommended Posts

Καλησπέρα στο forum.

Κατέβασα ένα αρχείο .zip που περιέχει διάφορα wallpapers για την επιφάνεια εργασίας.

Που πρέπει να τα κάνω extract (αποσυμπίεση) για να προστεθούν στην "εξατομίκευση";

Ποιό path πρέπει να ακολουθήσω;

Το λειτουργικό μου είναι τα Windows 7.

Ευχαριστώ

όπου έχεις χώρο...

και μετά

Control Panel\Appearance and Personalization\Personalization\Desktop Background

έχει το browse επιλέγεις τις εικόνες που θες κτλ

χμμμ στα Ελληνικά δες το αντίστοιχο μονοπάτι

Πες μου το path. To ξέρεις;

Ανοίγω το αρχείο που κατέβασα με το WinRar και πρέπει κάπου να το αποσυμπιέσω.

Ξέρω κι εγώ να πάω στην "εξατομίκευση" (personalization).

Αποσυμπίεσέ το στον φάκελο Οι εικόνες μου π.χ και μετά πήγαινε στην Εξατομίκευση -> Φόντο επιφάνειας εργασίας και εκεί που λέει Θέση εικόνας επέλεξε το Οι οικόνες μου.

Μπα όχι δεν γίνεται.

Το συγκεκριμένο αρχείο .zip είναι ένας φάκελος που περιέχει 25 διαφορετικά wallpapers και όταν τα επιλέξεις από την "εξατομίκευση" εναλλάσονται (κάθε 15 λεπτά) μεταξύ τους.

Τα αποσυμπίεσα π.χ. στο "οι εικόνες μου". Αλλά πάω στο "εξατομίκευση" και δεν είναι εκεί πέρα.

Φυσιολογικά πρέπει να τα αποσυμπιέσω σε κάποια άλλη θέση ακολουθώντας κάποια συγκεκριμένη διαδρομή (path).

Εμένα με βολεύει καλύτερα το δεξί κλικ πάνω στην εικόνα και "set as desktop background" ή στη περίπτωσή σου στα ελληνικά "σετ αζ ντέσκτοπ μπάκγκραουντ" :p

Aν ήταν μία μόνο εικόνα και όχι 25 που κάθε 15 λεπτά να προβάλλεται και μία εικόνα έτσι θα το έκανα κι εγώ.

Μπα όχι δεν γίνεται.

Το συγκεκριμένο αρχείο .zip είναι ένας φάκελος που περιέχει 25 διαφορετικά wallpapers και όταν τα επιλέξεις από την "εξατομίκευση" εναλλάσονται (κάθε 15 λεπτά) μεταξύ τους.

Τα αποσυμπίεσα π.χ. στο "οι εικόνες μου". Αλλά πάω στο "εξατομίκευση" και δεν είναι εκεί πέρα.

Φυσιολογικά πρέπει να τα αποσυμπιέσω σε κάποια άλλη θέση ακολουθώντας κάποια συγκεκριμένη διαδρομή (path).

Σου είπα, στην εξατομίκευση θα πας εκεί που λέει "Φόντο επιφάνειας εργασίας" κάτω αριστερά είναι, και μετά "Θέση εικόνας" πάνω αριστερά σου έχει να επιλέξεις ...:whip:

Σου είπα, στην εξατομίκευση θα πας εκεί που λέει "Φόντο επιφάνειας εργασίας" κάτω αριστερά είναι, και μετά "Θέση εικόνας" πάνω αριστερά σου έχει να επιλέξεις ...:whip:

Μα αφού ο φάκελος με τα 25 wallpapers δεν υπάρχει καν στην εξατομίκευση.

Τι λέμε τόση ώρα.

Κάπου πρέπει να τον κάνω "extract" για να εμφανιστεί στην εξατομίκευση.

Ωραία, έτσι όπως σου είπα γίνεται, φτιάξε ένα φάκελο στην επιφάνεια εργασίας κάνε unzip εκεί τα wallpapers και μετά από την εξατομίκευση κάνε αναζήτηση και επέλεξε τον φάκελο αυτό.

24015428.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.