Stallone Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2010 Καλησπέρα στο forum.Κατέβασα ένα αρχείο .zip που περιέχει διάφορα wallpapers για την επιφάνεια εργασίας.Που πρέπει να τα κάνω extract (αποσυμπίεση) για να προστεθούν στην "εξατομίκευση";Ποιό path πρέπει να ακολουθήσω;Το λειτουργικό μου είναι τα Windows 7.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gzar Δεκέμβριος 11, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 όπου έχεις χώρο... και μετάControl Panel\Appearance and Personalization\Personalization\Desktop Backgroundέχει το browse επιλέγεις τις εικόνες που θες κτλχμμμ στα Ελληνικά δες το αντίστοιχο μονοπάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Δεκέμβριος 11, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 όπου έχεις χώρο... και μετάControl Panel\Appearance and Personalization\Personalization\Desktop Backgroundέχει το browse επιλέγεις τις εικόνες που θες κτλχμμμ στα Ελληνικά δες το αντίστοιχο μονοπάτιΠες μου το path. To ξέρεις;Ανοίγω το αρχείο που κατέβασα με το WinRar και πρέπει κάπου να το αποσυμπιέσω.Ξέρω κι εγώ να πάω στην "εξατομίκευση" (personalization). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gzar Δεκέμβριος 11, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 αποσυμπιεσε το οπού σε βολεύει δεν υπάρχει πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Δεκέμβριος 11, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 Αποσυμπίεσέ το στον φάκελο Οι εικόνες μου π.χ και μετά πήγαινε στην Εξατομίκευση -> Φόντο επιφάνειας εργασίας και εκεί που λέει Θέση εικόνας επέλεξε το Οι οικόνες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleistoanaktas Δεκέμβριος 11, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 Εμένα με βολεύει καλύτερα το δεξί κλικ πάνω στην εικόνα και "set as desktop background" ή στη περίπτωσή σου στα ελληνικά "σετ αζ ντέσκτοπ μπάκγκραουντ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Δεκέμβριος 11, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 Μπα όχι δεν γίνεται.Το συγκεκριμένο αρχείο .zip είναι ένας φάκελος που περιέχει 25 διαφορετικά wallpapers και όταν τα επιλέξεις από την "εξατομίκευση" εναλλάσονται (κάθε 15 λεπτά) μεταξύ τους.Τα αποσυμπίεσα π.χ. στο "οι εικόνες μου". Αλλά πάω στο "εξατομίκευση" και δεν είναι εκεί πέρα.Φυσιολογικά πρέπει να τα αποσυμπιέσω σε κάποια άλλη θέση ακολουθώντας κάποια συγκεκριμένη διαδρομή (path). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Δεκέμβριος 11, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 Εμένα με βολεύει καλύτερα το δεξί κλικ πάνω στην εικόνα και "set as desktop background" ή στη περίπτωσή σου στα ελληνικά "σετ αζ ντέσκτοπ μπάκγκραουντ" Aν ήταν μία μόνο εικόνα και όχι 25 που κάθε 15 λεπτά να προβάλλεται και μία εικόνα έτσι θα το έκανα κι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Δεκέμβριος 11, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 Μπα όχι δεν γίνεται.Το συγκεκριμένο αρχείο .zip είναι ένας φάκελος που περιέχει 25 διαφορετικά wallpapers και όταν τα επιλέξεις από την "εξατομίκευση" εναλλάσονται (κάθε 15 λεπτά) μεταξύ τους. Τα αποσυμπίεσα π.χ. στο "οι εικόνες μου". Αλλά πάω στο "εξατομίκευση" και δεν είναι εκεί πέρα. Φυσιολογικά πρέπει να τα αποσυμπιέσω σε κάποια άλλη θέση ακολουθώντας κάποια συγκεκριμένη διαδρομή (path). Σου είπα, στην εξατομίκευση θα πας εκεί που λέει "Φόντο επιφάνειας εργασίας" κάτω αριστερά είναι, και μετά "Θέση εικόνας" πάνω αριστερά σου έχει να επιλέξεις ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Δεκέμβριος 11, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 Σου είπα, στην εξατομίκευση θα πας εκεί που λέει "Φόντο επιφάνειας εργασίας" κάτω αριστερά είναι, και μετά "Θέση εικόνας" πάνω αριστερά σου έχει να επιλέξεις ... Μα αφού ο φάκελος με τα 25 wallpapers δεν υπάρχει καν στην εξατομίκευση. Τι λέμε τόση ώρα. Κάπου πρέπει να τον κάνω "extract" για να εμφανιστεί στην εξατομίκευση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Δεκέμβριος 11, 2010 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 Μπορείς να μου πεις από που κατέβασες το zip γιατί θα μας τρελάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Δεκέμβριος 11, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 Από εδώ.Ή καλύτερα το "Download the desktop Wallpapers". (4:3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Δεκέμβριος 11, 2010 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 Ωραία, έτσι όπως σου είπα γίνεται, φτιάξε ένα φάκελο στην επιφάνεια εργασίας κάνε unzip εκεί τα wallpapers και μετά από την εξατομίκευση κάνε αναζήτηση και επέλεξε τον φάκελο αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Δεκέμβριος 12, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 OK. Όλα μια χαρά.Thanks @Zenor!:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.