bourlas1416003173 Δεκέμβριος 12, 2010 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 επειδή το ψάχνω και εγώ για να συνδέσω 3 γραφεία (3 διαφορετικά lan αλλά με κοινά departments p.x. λογιστήριο, marketing, sales ktl) κατέληξα άτυπα ότι υπάρχουν οι παρακάτω λύσεις σε ubuntuopenvpnpptpipsecssh / openssh Link to comment Share on other sites More sharing options...
panakart Δεκέμβριος 12, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 Εστησα το δικτυο που ειχα αναφερη πιο πανω αλλα εχω προβλημα με το να συνδεθω...οταν παω να συνεθω απο ενα υπολογιστη στο vpn μου βγαζει το εξης error:Error 800: Unable to establish the VPN connection. The VPN server may be un-reachable, or security parameters may not be configured properly for this connection.Ειναι δικο μου λαθος η πρεπει να κανω καποια ριθμυση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 12, 2010 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 Κατα πασα πιθανοτητα, στον client δεν εχεις δωσει την σωστη ΙΡ του server... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akamarinos Δεκέμβριος 12, 2010 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 πορτες στο sto router του server εχεις ανοιξει?ο server εχει iptables η καποιο αλλο firewall ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panakart Δεκέμβριος 12, 2010 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 στον client εχω δωσει την ip που εχς ορισει στο localip, απο το router δεν εχω πειραξει τπτ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panakart Δεκέμβριος 13, 2010 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 Σημερα ο καθηγητης μου διατυπωσε ποιο συγκεκριμενα την ερωτηση για την εργασια λεγοντας οτι θέλει ένα vpn που θα αναδεικνύει όλες τις δυνατότητες του Ubuntu σχετικά με τη λειτουργία του ως VPN Server και VPN Client. Αλλα δεν καταλαβενv τι ενvοει...καποιος να βοηθησει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.