gbdanis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2004 Θέλω να κάνω format το pc μου . θα του περάσω τα Windows Xp prof ,sp1 τι άλλο μου προτείνετε να περάσω για να κρατήσω το Pc σε καλή κατάσταση μέχρι το καλοκαίρι.Τι ρυθμίσεις να του κάνω{ registry }; (sos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2004 Tα εντελως βασικα ειναι να κανεις σωστα uninstall κ ενα regclean στο καπακι,scandisk k defragment συχνα,κανε κ τα αναλογα partitions ωστε να εχεις μια ταξη,κ προσοχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2004 Όσο λιγότερα μικροπρογράμματα start up περάσεις τόσο το καλύτερο.Όσο για την registry δεν την πειράζουμε όταν δεν μας πειράζειΕίναι πολύ εύκολο να γίνει κάποιο μη ανατρέψιμο λάθος και formatΓενικά πάντα να ελέγχεις την τεκμηρίωση των προγραμμάτων-drivers που εγκαθιστάς Πρόσεχε τα spy ware προγράμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 14, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2004 Το registry τι το θες???Για να το κρατησεις σε καλη κατασταση προσεχε την προγραμμα εγκαθιστας και μη το φορτωνεις με αχρηστα πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Απρίλιος 14, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2004 Για ασφάλεια περνάω το μόνο Norton antivirus 2003 Τι άλλο να περάσω ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Απρίλιος 14, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2004 Αλλά και αυτό μου βγάζει κάτι προβληματάκια (λέω να αγοράσω το Norton antivirus 2004) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Απρίλιος 14, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2004 Μου είπαν για κάτι προγράμματα uninstaller είναι καλά ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 14, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2004 Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά και η κανονική προσθαφαίρεση των win μια χαρά κάνει την δουλειά τηςΑπλά οι uninstallers μπορεί να διαγράφουν και κάποια αρχεία ου αφήνουν πίσω τους τα κακοσχεδιασμένα προγράμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Απρίλιος 14, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2004 Πώς κάνουμε καθαρισμό στη registry ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 14, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2004 Ρε συ μην πανικοβαλεσαι.Αφου εκανες φορματ τι το θες το καθαρισμό του registry!!!!!!Μια χαρα ειναι 2003 κανε ενα update απλως.Γενικα ασχολησου λιγο με το norton Ghost για να μη κανεις format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 14, 2004 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2004 Και να βρωμίσει λίγο δεν παθαίνει τίποτα κι εγώ μέχρι πριν από λίγες μέρες είχα λειτουργικό το οποίο βρωμιζόταν από μικροπρογράμματα εδώ και 10μηνες (άκανα format επειδή τελικά έπιασα έναν ιό που τον έβαλα εγώ με τη θέληση μου κατά λάθος με ένα crack)Κατά τα αλλά δεν παρατηρώ καμία διαφορά στις επιδώσεις τώρα που έχω φρεσκοστημένο λειτουργικό (1,5μηνας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Απρίλιος 14, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2004 To pc μου αυτήν την στιγμή είναι στα πρόθυρα καταρρεύσεις (δεν έκανα ακόμη format )Τι εννοείς να μάθω το norton Ghost γιατί ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Απρίλιος 14, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2004 To antivirus 2003 δεν τρέχει πολλές φορές κατά την εκκίνηση και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να δουλέψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 14, 2004 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2004 Εννοω να μαθεις να το χρησιμοποιεις γιατι ειναι απαραιτητο.Δες αυτο το antivirus ειναι καλο και τζαμπα.www.free-av.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Απρίλιος 14, 2004 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2004 Kαι το add-remove pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Απρίλιος 14, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2004 Από spy ware & fire ware τι ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Απρίλιος 14, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2004 Το έχεις χρησιμοποιήσει ?? Το κατεβάζω . Να το προτείνω και σε φίλους μου με μικρότερους υπολογιστές ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Απρίλιος 14, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2004 Στο 84% σταμάτησε και διαγράφτηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 14, 2004 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2004 Επειδη βλεπω εχεις φαει κολλημα με τη registry δοκιμασε το RegCleaner ειναι πολυ απλο κ υποστιρηζει ελληνικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Απρίλιος 15, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2004 Τρία χρόνια χρησιμοποιούσα το antivirus της Norton τώρα με έφτασε στο αμήν .Για το MacAfee μακριά ααααααααα πολύ βαρύ .Έχω 1 μέρa που χρησιμοποιώ το antivir www.free-av.com (free) είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος Το πέρασα μάλιστα και σε φίλους και έμειναν κατάπληκτοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.