Jump to content

ssd mexri 300euro

melodic

Recommended Posts

Σε αυτά τα λεφτά 240e πανο κατο( + - 50ε) για αυτήν την χωρητικότητα υπάρχει κάτι πιο καλό απο τον intel Postville 120GB X25-M η δεν θα δω διαφορά.. Μιας και είμαι μαθημένος στα 100Giga περίπου (βλέπε hdd υπογραφής) 120g μου φτάνουν.

Ο δεινόσαυρος θελω να παρει πόδι (θα μείνει για 2ος στο σύστημά)...

Intel Postville 120GB X25-M SSD Retail Cloning Kit(2.5", Sata II, SSDSA2MH120G2K5) - Solid State Drives - plaisio.gr

και 10 ευρω πιο φτήνα

INTEL X25-M SSDSA2MH120G2K5 2.5'' SSD 120GB MLC RETAIL - - E-SHOP.GR

Έχει γίνει ντόρος με την παρακάτω προσφορά του Πλαισίου.

OCZ Vertex 2 Series 60GB SSD w/Bracket (2.5", Sata II, OCZSSD2-2VTXE60G) - Solid State Drives - plaisio.gr

Θα σου έλεγα να εξετάσεις σοβαρά και στα γρήγορα (μιας και η προσφορά παίζει εδώ και μια μέρα) την πιθανότητα αγοράς δύο τέτοιων και την χρήση τους σε RAID.

Έχει γίνει ντόρος με την παρακάτω προσφορά του Πλαισίου.

OCZ Vertex 2 Series 60GB SSD w/Bracket (2.5", Sata II, OCZSSD2-2VTXE60G) - Solid State Drives - plaisio.gr

Θα σου έλεγα να εξετάσεις σοβαρά και στα γρήγορα (μιας και η προσφορά παίζει εδώ και μια μέρα) την πιθανότητα αγοράς δύο τέτοιων και την χρήση τους σε RAID.

Ναι σοκ επαθα με την τιμη αλλα το trim τοσο απαραιρετητο ειναι σε σχεση με το raid? ο intel υποστηριζει trim?

Γιατι ειχα στο μυαλο μου οτι μολις βγουν οι g3 χτυπουσα αλλον εναν 120 X-25M...

(ουτε το πλαισιο ουτε το eshop τον εχει εξαφανίστηκαν?)

να σου πω την αλήθεια... χωρίς να ξέρω το συγκεκριμένο μαγαζί

2-10μέρες παράδοση = No stock

αν εγγυώνται οτι παραλαμβάνεις στην τιμή που το παραγγέλνεις,καλά είναι.

να σου πω την αλήθεια... χωρίς να ξέρω το συγκεκριμένο μαγαζί

2-10μέρες παράδοση = No stock

αν εγγυώνται οτι παραλαμβάνεις στην τιμή που το παραγγέλνεις,καλά είναι.

να σου πω την αλήθεια εγώ λίγο skroutzing έκανα..

απλά το κατάστημα είναι Θεσσαλονίκη και γενικότερα δεν είδα πολλά "βρισίδια" στα σχόλια

όποτε είπα να κάνω την πρότασή μου

γενικότερα καιρό ζαχαρώνω αυτόν τον ssd(ocz vertex2 120)

αλλά τον λυπάμαι (τον σκληρό και την τσέπη μου)

1) είμαι τώρα σε q6600 ich9r(χωρίς αυτός να είναι ο κύριος λόγος)

2) του χρόνου φεύγω φοιτητής και λογικά θα ζήσω την laptop reality

και θεωρώ ότι είναι κρίμα τέτοιο hardware να ζει (και να υποβαθμίζεται)σε laptop

ΛΟΙΠΟΝ:

εχω στα χερια μου INTEL X25-M 120g.. τον εβαλα με clean install σε 7-64bit στο pc της υπογραφης...

Τι πειραζω στα windows μπορει να μου πει καποιος σας παρακαλω γιατι διαβασα το sticky και επαθα εγκεφαλικο!!! :wall:

Συντομα photo και απειρα benchmark!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.