Kamikaze84 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2010 καλησπέρα καταρχήν.προχτές έβαλα το τελευταίο bios για την motherboard μου 1904 (asus crosshair III )για τα ματια του εξαπυρηνου βλέπετε που θα μπει κατά της γιορτές και παρατήρησα της εξής περίεργες ενδείξεις στον catalyst,όταν πατάω το ati overdrive απλά για να δω τα στοιχειά και θερμοκρασίες τον καρτών καθώς δεν ασχολούμαι με το overclocking. στην μια, την κύρια κάρτα δείχνει χαμηλά χρονισμένο τον πυρήνα και στην άλλη δείχνει μηδενικές τιμές,έκανα και την προσπάθεια να απεγκαταστήσω και να ξαναπεράσω τους drivers τον καρτών μήπως από κάποιο conflict λόγο του νέου bios περνώ τέτοιες ενδείξεις δεν άλλαξε κάτι,αν όμως πάω στον catalyst κλείσω και ανοίξω το crossfire περνώ ενδείξεις λειτουργίας από την δεύτερη κάρτα help please..... συγνώμη για την όπως να είναι τοποθέτηση τον φώτο άλλα σε forums είμαι noobas Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 Το τελευταίο BIOS για HD5770 Vapor-X το έχεις βάλει ? Ποια είναι , η overclock Edition ή η απλή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
foniki_mpekatsa Δεκέμβριος 13, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 Μονο σε 2d κατασταση στο κανει αυτο ή και οταν παιζεις παιχνιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamikaze84 Δεκέμβριος 17, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2010 καλησπέρα και ευχαριστώ που απαντήσατε δεν την έχω υπερχρονίσει και δεν έχω αλλάξει bios όποτε έχω ενεργοποιημένους 760 shaders και κανονικά με ενδείξεις στο gpuz είναι 1200Mhz η μνήμη και στα 860Mhz ο πυρήνας αν είναι η υπερχρονισμένη εκδοσή αυτή δεν το ξέρω,επίσης αυτές της ενδείξεις της δείχνε εκτός game δεν έχω βγει από game να το τότε τι δείχνει, άλλα και στο gpuz δείχνει της ίδιες χαμηλές τιμές λειτουργίας όταν πατάς το κουμπί sensors (άλλα όχι μηδενικές για την δεύτερη κάρτα)είναι άπλα γιατί η κάρτα δεν εκτελεί κάποια εργασια εκείνη την στιγμή? η όντος υπάρχει θέμα? ευχαριστώ εκ τον προτέρων καθώς σε θέματα hardware είμαι newbie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 17, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2010 Δεν υπάρχει κάποιο προβλημα με τις καρτες σου. Απλα σε 2D περιβαλλον η δευτερη καρτα παραμενει ανενεργη. Ειναι φυσιολογικο...Τρεξε ενα furmark(multi-gpu), ανοιξε το CCC και δες οτι θα σου δειχνει τιμες και στην δευτερη καρτέλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.