Jump to content

Logitch g5 vs ms sidewinder

Narzul

Recommended Posts

Θελω απλα να μοιραστω την εμπειρια μου , για να προστατεψω τους λοιπους συμφορουμητες.

Μιας και το g5 αρχισε να μου κανει κολπα μετα τα 4 χρονια (το δεξι κλικ εχανε επαφη αν το κρατουσες για πανω απο 1 δευτερολεπτο)

Που αμελητεο μεν , αλλα εκνευριστικο οταν ηθελες να κανεις aim με sinper πχ. που επρεπε να το κρατας πατημενο.

Anyway ειπα να το αλλαξω με κατι αξιοπρεπες , χωρις να ξεπουληθω.

Επελεξα λοιπον να επωφεληθω με τα crazy sundays του κιτρινου και το παρηγγειλα με 20 ευρα.

Αφου πηρα το ιδιαιτερα βαρυ mouse μιας και η θηκη που εχει μεσα τα βαρακια και τις πατουρες του mouse ειναι επιτηδες πολυ βαρια , ωστε να τη χρησιμοποιεις ως κλιπσακι για το καλωδιο του mouse , δινοντας του ακριβως το περιθωριο που θες να εχεις πανω στο τραπεζι σου .

Το ξετυλιγω , του βαζω και πεντε γραμμαριακια και αρχιζω να το δουλευω.

Το πρωτο αρνητικο ειναι οτι το κλικ του , κανει τη διπλασια φασαρια απ το g5.

Ειναι γεγονος! Μου κακοφανηκε τοσο που ηθελα να το βγαλω αμεσως!

Αντε λεω ας δυναμωσω τη μουσικη (για να μην ακουγεται τοσο το κλικ) και ας το τεσταρω κι αλλο.

Το χερι δεν βολεβεται ευκολα επειδη ειναι φαρδυ , με αποτελεσμα να πρεπει να βαλεις πανω σχεδον ολο το χερι , κουραζοντασε στην ουσια μιας και πρεπει ο καρπος σου να ειναι σχεδον μονιμα στον αερα.

Το χειροτερο παρτ του ποντικιου ειναι η δεξια πλευρα του που το εξογκωμα του , αναγκαζει το μικρο σου δαχτυλακι να κρεμετε στον αερα.

Σαν αποτελεσμα εφοσον πρεπει το χερι να ειναι στον αερα και τα δαχτυλα που ειναι διπλα απ το μεσαιο (το οποιο πρεπει να βρει ενα μερος λιγο κατω απ τη ροδελα για να ξεκουραζεται) πατας αθελα σου το δεξι κλικ way too many times , and that becomes irritating.

H lcd οθονουλα που εχει για να σου γραφει τα dpi δεν προσφερει τπτ απολυτως , εκτος του να σου αποσπαει την προσοχη οποτε αναβει , και μονο κοστος προσθεσε στη συσκευη.

Τα πλαινα κουμπια δεν εχουν το solidity που θα ηθελα και γενικα ολη η κατασκευη θυμιζει hyundai coupe.

Verdict Ακομα και για 20 ευρω που το πηρα - δεν αξιζε.

Καταλαβα το λαθος που εκανα και σημερα παρηγγειλα το g500.

Oπως ειπε και ενας φιλος μου ''τελικα στα ποντικια υπαρχει η logitech και μετα ολες οι αλλες'' και εχει δικιο.

Οποτε logitech g5 vs ms sidewinder σημειωσατε 1.

+1 για την άποψη σου.

Το πήρα και εγώ πριν 2 εβδομάδες το μικρό μοντέλο χωρίς τα βαράκια στα 15 ευρώ από το ίδιο μαγαζί αλλά στην δική μου περίπτωση το προορίζω αποκλειστικά μόνο για χρήση των επισκευών pc που κάνω, αφού το θεώρησα ευκαιρία στα λεφτά του και στην εμφάνιση. Άσε που μπορεί να το δώσω σε κανέναν δώρο.

ps. Τα πλαϊνά κουμπιά είναι τελείως για π.. εταμα.

edit. Και εγώ το G5 χρησιμοποιηθώ.

εγώ πάντως έχω το Logitech M500 και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος σε όλα. και ταχύτητα και εργονομία.Επιπλέον έχει απίστευτο scroller αν το "χαλαρώσεις" με μια σπινιά έχεις κάνει ενα πολύ γρήγορο scroll down/up.

Φιλε μου συγκρινεις ανομοια πραγματα κατα την γνωμη μου..Ενα G5 που ειναι απο τα κορυφαιa mouse αλλα και αρκετα ακριβο με το side που μπορεις να το παρεις με 20Ε..Δυσκολα θα βρεις πιο ποιοτικο mouse στα 20Ε ...

Εγω το πηρα και δεν μετανιωσα Ευρω απο τα 20..

To πηρα για το laptop βασικα μιας και στο rig εχω το LOGITECH MX518..αλλα το βρισκω εξισου καλο..

Πριν λιγο καιρο και το sidewinder ιδια τιμη με το g5 ειχε.

Ομοια πραγματα συγκρινω.

Το τοπ gaming mouse της logitech , με το τοπ gaming mouse της microsoft.

Nαι αλλα τωρα το πηρες 20Ε και οχι 60 ...Πες μου ενα mouse καλυτερο απο το sidewinder στα 20 Ε...Γιατι ειπες οτι μετανιωσες τα 20Ε που εδωσες..Δεν λεω οτι το G5 δεν ειναι κορυφαιο..Το εχει ενας φιλος και το εχω δοκιμασεi..

Με καθε ειλικρινεια , θα προτιμουσα αυτο ή αυτο , αντι για το sidewinder.

Mπορει να μην εχουν βαρυδια και οθονες , αλλα τουλαχιστον δε κουραζουν το χερι μου , και δε κανω Missclicks.

g500 και ξερο ψωμί

Είναι σαν να λέει η logitech για το θέμα ποντίκι..

Τοσα χρονια φουρναρης εχω ψησειιιιιιιιι !!!

Κάποτε ήμουν κατά των ακριβών ποντικιών έπαιρνα τα κλασσικά ms με 18 ευρω,τελικά είχα μεγάλοοοο άδικο...

Θελω απλα να μοιραστω την εμπειρια μου , για να προστατεψω τους λοιπους συμφορουμητες.

Μιας και το g5 αρχισε να μου κανει κολπα μετα τα 4 χρονια (το δεξι κλικ εχανε επαφη αν το κρατουσες για πανω απο 1 δευτερολεπτο)

Που αμελητεο μεν , αλλα εκνευριστικο οταν ηθελες να κανεις aim με sinper πχ. που επρεπε να το κρατας πατημενο.

Anyway ειπα να το αλλαξω με κατι αξιοπρεπες , χωρις να ξεπουληθω.

Επελεξα λοιπον να επωφεληθω με τα crazy sundays του κιτρινου και το παρηγγειλα με 20 ευρα.

Αφου πηρα το ιδιαιτερα βαρυ mouse μιας και η θηκη που εχει μεσα τα βαρακια και τις πατουρες του mouse ειναι επιτηδες πολυ βαρια , ωστε να τη χρησιμοποιεις ως κλιπσακι για το καλωδιο του mouse , δινοντας του ακριβως το περιθωριο που θες να εχεις πανω στο τραπεζι σου .

Το ξετυλιγω , του βαζω και πεντε γραμμαριακια και αρχιζω να το δουλευω.

Το πρωτο αρνητικο ειναι οτι το κλικ του , κανει τη διπλασια φασαρια απ το g5.

Ειναι γεγονος! Μου κακοφανηκε τοσο που ηθελα να το βγαλω αμεσως!

Αντε λεω ας δυναμωσω τη μουσικη (για να μην ακουγεται τοσο το κλικ) και ας το τεσταρω κι αλλο.

Το χερι δεν βολεβεται ευκολα επειδη ειναι φαρδυ , με αποτελεσμα να πρεπει να βαλεις πανω σχεδον ολο το χερι , κουραζοντασε στην ουσια μιας και πρεπει ο καρπος σου να ειναι σχεδον μονιμα στον αερα.

Το χειροτερο παρτ του ποντικιου ειναι η δεξια πλευρα του που το εξογκωμα του , αναγκαζει το μικρο σου δαχτυλακι να κρεμετε στον αερα.

Σαν αποτελεσμα εφοσον πρεπει το χερι να ειναι στον αερα και τα δαχτυλα που ειναι διπλα απ το μεσαιο (το οποιο πρεπει να βρει ενα μερος λιγο κατω απ τη ροδελα για να ξεκουραζεται) πατας αθελα σου το δεξι κλικ way too many times , and that becomes irritating.

H lcd οθονουλα που εχει για να σου γραφει τα dpi δεν προσφερει τπτ απολυτως , εκτος του να σου αποσπαει την προσοχη οποτε αναβει , και μονο κοστος προσθεσε στη συσκευη.

Τα πλαινα κουμπια δεν εχουν το solidity που θα ηθελα και γενικα ολη η κατασκευη θυμιζει hyundai coupe.

Verdict Ακομα και για 20 ευρω που το πηρα - δεν αξιζε.

Καταλαβα το λαθος που εκανα και σημερα παρηγγειλα το g500.

Oπως ειπε και ενας φιλος μου ''τελικα στα ποντικια υπαρχει η logitech και μετα ολες οι αλλες'' και εχει δικιο.

Οποτε logitech g5 vs ms sidewinder σημειωσατε 1.

η οθονη χρειαζεται κ για να κλειδωσεις macro hot key εν ωρα gaming .

Τελοσπαντν γουστα ειναι αυτα...εμενα μου καθετε καλα στο χερι και για 20Ε το βρισκω καλο...Δεν μου λες κατι Off topic και τα 2 rig τα εχεις και τα χρησιμοποιεις σπιτι ?

Eνα rig στο χωριο , κι ενα rig στο Βολο , (5 μερες δουλευω χωριο - σουκου κατεβαινω στη πολη)

@Νοοdle Λογικα κι εγω δε θα απογοητευτω απ το g500 - αφου σχεδον ιδιο με το g5 ειναι

@p u under Αυτο δε ο ξερα , αλλα τωρα που μου το θυμισες , για να φτασω το macro key που ειναι μπροστα απ τα πλαινα

Θα πρεπει να κολλησω εναν ακομα αντιχειρα ... στην ακρη του αντιχειρα μου για να το φτασω...

Αγοραζοντας και γω ενα τετοιο για το πατρικο ενω εχω σαν κυριο ενα mx518 (δηλαδη η μεταβαση στο form factor ηταν ιδια) εχω παρομοιες εντυπωσεις. Πολυ αβολο. Το μονο θετικο ειναι η ροδελα του που ειναι κορυφαια σε αισθηση, καμμια σχεση με του logitech.

Κατα τη γνώμη μ για τα 20ευρώ που έδωσα είναι μια χαρα.Πάντος για την αγορα mouse καλο ειναι να κάνουμε ενα test drive πρωτα γιατι σε άλλους μπορεί να καθεται καλα κ σε άλλους οχι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.