ΔΙΚΟΜΟΥ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2004 ΔΙΕΚΟΨΑ ΤΟ ISDN ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΤΜΟD...Ο ΟΤΕ ΖΗΤΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΕΤΜΟD TO OΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ...ΕΑΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ Η ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ...:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2004 καταρχην καλως ορισες στην παρεα μας~!σου ζητανε πισω το netmod???????α τα καθικιααααααααααααααααααααααα!θα σε εχω υποψην μου εαν βρω κανενα να σου δωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Απρίλιος 15, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2004 και μενα μου ζητησαν πισω το νετοντ οι μ@.\*^% και να φανταστεις ειχαμε δωσει αρχικα 15 ευρο και καλα για να το αγορασουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza1980 Απρίλιος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2004 17.14και είναι το κόστος μετατροπής της γραμμής οσο για το netmod κανονικα το ζητάνε αλλα οχι πάντα.αλλα δεν έχουν netmod εδώ και 2 μήνες και τα κυνηγανε με το δύκανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess Απρίλιος 15, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2004 παντα τα ζητανε νομιζω (ο ξαδερφος που εκοψε τη συνδεση ηρθανε και το γυρευανε με την αποσυνδεση). Λεει το συμβολαιο της isdn οτι το netmod παραμενει ιδιοκτησια του Ποτε νομιζω.... δε φτανει που τους το αναβαθμιζουμε... τελως παντων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Απρίλιος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2004 Ενα μεγαλο ζητω για το ΟΤΕ! :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Απρίλιος 16, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Εχω την εντυπωση οτι οσοι βαλανε το νετμοντ τον πρωτο καιρο το πληρωνανε γυρω στις 10000 περαν της μετατροπης - εγω εβαλα isdn αρχες 2000 και αν θυμαμαι καλα ειχα πληρωσει εξτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
princess Απρίλιος 16, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 "δηλωνω οτι παρελαβα απο τον ΟΤΕ συσκευη ΝΤ1 χωρις καμμια επιβαρυνση το τιμημα της οποιας υποχρεουμε να καταβαλλω μολις ειδοποιηθω σχετικα" ετσι λεει το συμβολαιο μου εν ετι 2002. Τωρα βεβαια ακομα δεν ειδοποιηθηκα (το καλο που τους θελω δηλαδη γιατι δεν μπορω τις συγκινησεις!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 16, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 και γω που είχα βάλει αρχες 2000 το πλήρωσα και μου φαίνεται πάνω απο 10χιλιάρικα, τώρα που την έκοψα μου το ζήτησαν πίσω. Τεσπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Απρίλιος 16, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 δεν υπαρχει περιπτωση να το δωσω πισω - οχι οτι το θελω πιθανοτατα θα το πεταξω σε κανα παταρι αλλα οχι να το εχω πληρωσει το καταραμενο και να τους το δωσω πισω. Το πολυ πολυ να μου κοψουν τη συνδεση lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΙΚΟΜΟΥ Απρίλιος 25, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2004 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΤ ΜΟD ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 25, 2004 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2004 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΩ ΜΑΛΛΟΝ,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.