johnymag Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2010 παιδια μιας και εχω μια επιδωτηση απο την συγκεκριμενη εταιρια για ανανεωση συμβολαιου σκεφτομαι να παρω καινουριο κινητο και εχω σταμπαρει αυτο..ειναι φθηνο smartphone με android 2.2 (που αν δεν κανω λαθος ειναι η τελευταια και καλυτερη εκδοση) οποτε νομιζω ειναι καλη επιλογη..εσεις τι εχετε να πειτε για αυτο?το εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις?προκειται να αντικαταστησει ενα w595..αξιζει πιστευετε? περιμενω απαντησεις..ευχαριστω ΥΓ το κινητο το χρησιμοποιω κιριως για μουσικη,αν γινετε internet,μηνυματα και που και που καμια φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 8, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2010 Εχει την κλασσική resistive οθονη, δηλαδή ξεχνας multitouch ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Δεκέμβριος 8, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2010 και ειναι πολυ κακο αυτο για καθημερινη χρηση? (εχω ipod touch και εχω συνηθισει multi touch) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 9, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2010 Δοκίμασε το κάπου πρώτα, το είδα λίγο κουλό σε κάποια video reviews. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.