Jump to content

εξωτερικό Βlu-Ray (reader)

Athanasios2104

Recommended Posts

Ψάχνω εξωτερικό Blu-Ray reader για να κάνω backup τις bluray ταινίες (από το δισκάκι στον υπολογιστή -για αυτό και δεν με ενδιαφέρει να είναι rewritter). Λίγο που έψαξα βρήκα ένα LG και ένα Asus, η διαφορά είναι (εκτός του ότι το LG είναι και rewritter) είναι ότι το LG έχει 8x ταχύτητα ανάγνωσης, ενώ το Asus 6x, όπως επίσης και το buffer size (4MB έναντι 2).

Προφανώς με 20e διαφορά συμφέρει το LG, ωστόσο θα ήθελα να ρωτήσω: πόση ώρα χρειάζεται για να διαβαστεί ένα bluray δισκάκι των 25GB με 8x και πόση με 6x;

Για να ξέρω αν είναι να περιμένω λίγο καιρό ακόμη, ώστε να ανέβουν οι ταχύτητες (πχ. 16-20x) και να μην χρειάζομαι πχ 2 μέρες για να κάνω backup μια ταινία.

Κοιτα εγω που εχω παρει εγραφης το LG το 30 δεν θυμαμαι ακριβως μοντελο για να κανω μια ταινια MKV με το DVDfab θελω περιπου μια ωρα και για rip πολυ λιγοτερο.

Ψαξε στις αγγελιες μπορει να βρεις για laptop BD αρκει να ξερεις αν το δικο σου ειναι sata η ide

Υπάρχουν και αντάπτορες για να συνδέσεις το εσωτερικό στο laptop αν ενδιαφέρεσαι.

βασικά το laptop έχει e-sata, άλλα τα εσωτερικά θέλουν και τροφοδοσία, σωστά; :wassat:

Πάντως οι τιμές είναι ίδιες, είτε μιλάμε για εσωτερικό είτε για εξωτερικό.

@Λευτέρη: Δεν θέλω να αντικαταστήσω το dvd-rw του laptop, απλώς να έχω και εξωτερικό BD. Έτσι θα μπορώ να κάνω ταυτόχρονα backup και dvd και bd.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.