Athanasios2104 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2010 Ψάχνω εξωτερικό Blu-Ray reader για να κάνω backup τις bluray ταινίες (από το δισκάκι στον υπολογιστή -για αυτό και δεν με ενδιαφέρει να είναι rewritter). Λίγο που έψαξα βρήκα ένα LG και ένα Asus, η διαφορά είναι (εκτός του ότι το LG είναι και rewritter) είναι ότι το LG έχει 8x ταχύτητα ανάγνωσης, ενώ το Asus 6x, όπως επίσης και το buffer size (4MB έναντι 2).Προφανώς με 20e διαφορά συμφέρει το LG, ωστόσο θα ήθελα να ρωτήσω: πόση ώρα χρειάζεται για να διαβαστεί ένα bluray δισκάκι των 25GB με 8x και πόση με 6x;Για να ξέρω αν είναι να περιμένω λίγο καιρό ακόμη, ώστε να ανέβουν οι ταχύτητες (πχ. 16-20x) και να μην χρειάζομαι πχ 2 μέρες για να κάνω backup μια ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeeper Δεκέμβριος 8, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2010 ena ps3 pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Δεκέμβριος 9, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2010 ena ps3 pareαπό πότε το ps3 μπορεί να κάνει backup ταινιών? Μάλλον δεν διάβασες όλο το post άλλα μόνο τον τίτλο, τέσπα...PS: Έχω PS3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Δεκέμβριος 10, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2010 Με λιγοτερα χρηματα παιρνεις εσωτερικο, που να ειναι και εγγραφης.Οπως σκεφτομαι να κανω εγω.Πλεον τα δισκακια BR εχουν φθηνηνει αρκετα.BD-5300S | Sony Optiarc Sony BD-5300S - Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Δεκέμβριος 10, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2010 θέλω εξωτερικό για να το συνδέω στο laptop Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Δεκέμβριος 10, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2010 Κοιτα εγω που εχω παρει εγραφης το LG το 30 δεν θυμαμαι ακριβως μοντελο για να κανω μια ταινια MKV με το DVDfab θελω περιπου μια ωρα και για rip πολυ λιγοτερο.Ψαξε στις αγγελιες μπορει να βρεις για laptop BD αρκει να ξερεις αν το δικο σου ειναι sata η ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Δεκέμβριος 10, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2010 Υπάρχουν και αντάπτορες για να συνδέσεις το εσωτερικό στο laptop αν ενδιαφέρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Δεκέμβριος 10, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2010 Υπάρχουν και αντάπτορες για να συνδέσεις το εσωτερικό στο laptop αν ενδιαφέρεσαι.βασικά το laptop έχει e-sata, άλλα τα εσωτερικά θέλουν και τροφοδοσία, σωστά; :wassat:Πάντως οι τιμές είναι ίδιες, είτε μιλάμε για εσωτερικό είτε για εξωτερικό.@Λευτέρη: Δεν θέλω να αντικαταστήσω το dvd-rw του laptop, απλώς να έχω και εξωτερικό BD. Έτσι θα μπορώ να κάνω ταυτόχρονα backup και dvd και bd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.