Jump to content

σχετικα με 140mm fan

Guest

Recommended Posts

λεω να βαλο αυτον εδω τον ανεμιστηρα να βγαζει αερα απο το πανω μερος του κουτιου :

NILOX CASE FAN 140MM SLEAVE BEARING - - E-SHOP.GR

με λιγα λογια θα κανει τπτ τον εχει δοκιμασει κανεις? δεν παω σε κατι αλλο επειδη απεναντι μου εινε το eshop και θελω τσακ μπαμ να κανω την δουλια μου χωρις ψαξιμο, ακουο :)

ευχαριστω

Δεν τον έχω δοκιμάσει , αλλά η τιμή του σου επιτρέπει το πείραμα.

Αν και για να πώ την αλήθεια, αυτή η "μυστικοπάθεια" που διακρίνει τα χαρακτηριστικά του, σε συνδυασμό με την τιμή του και το γεγονός ότι ουσιαστικά είναι ανύπαρκτος στο διαδύκτιο, δεν αποτελούν και την πιο καλή διαφήμιση!!!

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα: χωρίς να απαλλάσομαι από την προκατάληψη (5€ για 140άρη???), κάνε το πειραματάκι σου . . .

Για πιο σοβαρές καταστάσεις βέβαια, θα πρέπει να πας μάλλον σε κάποιον από όλους αυτούς: eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής

γνωριζω, οπως και ειπα τον θελω αυριο ας πουμε δεν θα παραγγηλω εναν ανεμιστιρα και να δοσο 20 ευρο μαζι με μεταφορικα, θα τον παρω για test, εξαλου σε λιγο καιρο θα εχω αλλο κουτι οι αλλους ανεμηστηρες.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.