isaias1983 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2010 Παιδια καλησπερα!Εχω ενα τετοιο δισκο στα χερια μου καινουριο,τον εβαλα πανω απλα για να δω αν δουλευει.Ειναι δωρο.Κοιταω τις τιμες κ δεν μπορω να τον βρω Ελλαδα για να δω ποσο κανει.Η φτηνοτερη τιμη που βρηκα ειναι γυρω στα 600 ευρω κ ειναι αυτη:Scan.co.uk: 64GB SSD Western Digital N1x Solid State Drive - SSC-D0064SC-2500Γιατι ειναι τοσο ακριβος??Δεν βλεπω τεραστιες επιδοσεις σε νουμερα απο τα specs του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 8, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2010 1ον θέλω και γω τέτοια δώρα 2ον ο δίσκος είναι SLC.....και όχι MLC που σημαίνει άπειρες εγγραφές χωρίς να φοβάσαι οτι θα χαλάσει ποτέ. 3ον λογικά δεν έχεις ενεργοποιήσει το write caching από τις ιδιότητες του δίσκου ή/και το AHCI ωστέ να παίξει σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Δεκέμβριος 8, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2010 Δεν προκειται να τον κρατησω!Τοσο δεν κανει ολο μου το pc μαζι...Oσο για τα data μου τα εχω σε 2-3 δισκους για να ειμαι σιγουρος...Ποσο πουλιεται αυτος?1-2 ωρες λειτουργιες εχει κ εγγυηση 5 χρονια κοντα απο WD...Αν βρω να τον ανταλλαξω με κανενα μεγαλο ssd λεω να το κανω...Απο οτι διαβασα ειναι για servers κ τετοια πραγματα... Υ.Σ.:Δωρο απο Θειο που ειναι στα καραβια...Του ειπα να μου παρει ενα ssd κ μου πηρε αυτον γιατι ηταν ακριβος!Αυτον του πασαρανε μαλλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Δεκέμβριος 8, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2010 Οσο τον εχεις βαλει στην αγγελια καλα ειναι πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Δεκέμβριος 8, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2010 Θα ειμαι ευχαριστημενος βασικα για να παρω κατι με πολλα gb....Βλεπεις το παλιοWOW πιανει 31gb απο μονο του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.