Jump to content

Mousepad για Roccat Kone

Blinky

Recommended Posts

Εχω ενα Roccat Kone, το ποντικι με βολευει απιστευτα σε σχημα, αλλα δε συνεργαζεται καλα με το steelseries QCK mousepad που εχω. Δεν εχει απολυτη ακριβεια, που και που κανει μικρες κινησεις μονο του.

Για να καταλαβετε, ακομα και οταν το εχω παρατησει και βλεπω ταινια, καθε 20-30sec κουνιεται λιγο απο μονο του (και ειναι τρελα ενοχλητικο ακομα και εκει γιατι εμφανιζονται οι μπαρες του media player...), οποτε νομιζα οτι φταιει το ποντικι στην αρχη ή οτι κουνιεται απο δονησεις των ηχειων πχ, αλλα σε αλλες επιφανειες δεν κουνιεται καθολου!

Ηθελα ουτως η αλλως να αγορασω ενα mousepad γιατι αυτο το εχω 5 χρονια...απλα τωρα τρομαξα λιγο οτι θα πρεπει να βρω και καποιο που να παιζει σωστα με το συγκεκριμενο ποντικι...

Εχουμε καμια προταση?

απο τα Roccat, το Taito και το Sota υποτιθεται οτι ειανι δοκιμασμενα με το Kone.

To Τaito ειναι και προσιτο στην τιμη.... οχι οτι θα κατσω να τσιγκουνεφττω το 10ευρο, αλλα αμα δε μου κανει θα μεινει στην ακρη και ειναι μικροτερο το ρισκο...

Αλλα δε το βρισκω σε κανα μεγαλο μαγαζι να παω να το παρω...(στο skroutz τουλαχιστον...)

Θα παρω κατι πραγματακια απο Amazon και το εχει μονο 11 λιρες εκει, αλλα προτιμω να βρω mousepad αυριο-μεθαυριο τοπ πολυ γιατι δε παει αυτη η κατασταση με το QCK...

Για ριξε μια ματια εδω What sensor does the roccat kone V2 use? - Overclock.net - Overclocking.net

Λογικα ειναι θεμα σκονης / βρωμιας, ριξε ενα φυσημα στην τρυπα του mouse καθαρισε λιγο το qck με ενα ελαφρως βρεγμενο πανακι και ξαναδοκιμασε, για τον ιδιο λογο η zowie επιμενει στα optical ZOWIE Announces HeatoN's EC-series of Mice | techPowerUp

edit : πληροφοριακα το πιο "hot" mousepad αυτη τη στιγμη ειναι η σειρα g3.kai της γιαπωνεζικης artisan http://www.esreality.com/?a=post&id=1994230

Για ριξε μια ματια εδω What sensor does the roccat kone V2 use? - Overclock.net - Overclocking.net

Λογικα ειναι θεμα σκονης / βρωμιας, ριξε ενα φυσημα στην τρυπα του mouse καθαρισε λιγο το qck με ενα ελαφρως βρεγμενο πανακι και ξαναδοκιμασε, για τον ιδιο λογο η zowie επιμενει στα optical ZOWIE Announces HeatoN's EC-series of Mice | techPowerUp

edit : πληροφοριακα το πιο "hot" mousepad αυτη τη στιγμη ειναι η σειρα g3.kai της γιαπωνεζικης artisan ESR - Hardware Forum

Grunt, το εχεις ακομα εκεινο το Steelseries το γυαλινο? Θα κανει λες για τον αισθητηρα του Kone?

Εκανα μια παραγγελια απο amazon για αλλα πραγμνατα και πεταξα μεσα και ενα Taito μια που ειχε 10 λιρες....οποτε θα δουμε σε μια εβδομαδα τι πιανει...

Παντως το Kone ειναι ΟΚ, στο τραπεζι πιανει μια χαρα, αλλα δεν εχει καλη ολισθηση οποτε δεν ειναι λυση. Φταιει το QCK μου, και ενταξει οχι αδικα, το εχο 5 χρονια και εχει φαει απο κοκα-κολα μεχρι καφε και εχει και τρελη σκονη, δε ξερω αν μπορει να επανελθει σε καλη κατασταση για ευαισθητο ποντικι....οποτε απλα θα αποσυρθει στο δευτερο PC που εχει optical razer diamondback με το οποιο παιζει μια χαρα. Τα λεφτα του τα εβγαλε σιγουρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.