martinyman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2010 Παιδιά καλημέρα σκέφτομαι τη αγορά ενός λαπτόπ έχω μια σχετική εμπειρία στα λαπτόπ Όλοι που έχω ρωτήσει μου λένε μακριά από κατασκευαστή Έλληνα και να προτιμήσω ξένο ωραία αλλά ποιον πους ξένους θεωρείτε αντικειμενικά κάλους Κατασκευαστές λαπτόπ το βαλάντιο μου είναι μεταξύ 600 με 850 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Δεκέμβριος 8, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2010 Παρε κατι σε Dell η Toshiba και μακρια απο Acerε μπρικι ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinyman Δεκέμβριος 8, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2010 τα HP παιδια τι λενεπαράξενο πάντως αυτο μπυ λες για acerέμενα μου είπαν οτι τελευταία βελτιώθηκαν πολύπαντως απο οτι καταλαβα μακρια απο ελληνικαπροτεινετε και εσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Δεκέμβριος 8, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2010 Επειδη και εγω ψαχνω για φορητο (εως 500 ευρω για χρηση κυριως ιντερνετ, προβολη ταινειων) εχω καταληξει σε DELL- FUJITSU- LENOVO- TOSHIBA και ισως HEWLETT PACKARDΣε αυτο που δεν εχω καταληξει και παρακαλω να βοηθησετε ειναι στον επεξεργαστη AMD or INTEL? Παντως βλεπω οτι οι φορητοι με AMD ειναι φθηνοτεροι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Δεκέμβριος 8, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2010 HP=εγγυηση, ACER=χάλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Δεκέμβριος 8, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2010 και DELL = RESPECT μπροστά με ΔΙΑΦΟΡΑ ειδικά σε αξιοπιστία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 8, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2010 Υπάρχει Έλληνας κατασκευαστής φορητών ;;;; Για συναρμολογητές ξέρω, αλλά ούτως ή άλλως όλα τα υλικά έρχονται από Κίνα/Ταϊβάν μεριά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinyman Δεκέμβριος 9, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2010 ελληνας υπαρχει.κατασκευαστης..νομιζω πχ turbo xπου απο προσωπικη εμπειρια ειναι αρκετα καλακαι για ολες της τσεπες...παντως νομιζω οτι και η ξενες εταιριες ( dell.hp)φορητων συστηματων μαλλον στην κινα τα φτιαχνουν..οποτε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Δεκέμβριος 9, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2010 Το θεμα δεν ειναι που τα φτιαχνουν αλλα το after sale παραδειγμα ξερω πως η Dell σου στελνει τεχνικο σπιτι και στην Acer το πας και ξεχνας να το παρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Δεκέμβριος 9, 2010 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2010 εγω προσωπικα θα επερνα dell h hp αντε καλα θα εβλεπα και λιγο κανα lenovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 9, 2010 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2010 ελληνας υπαρχει.κατασκευαστης..νομιζω πχ turbo xπου απο προσωπικη εμπειρια ειναι αρκετα καλα Κατασκευαστής σημαίνει ότι το φορητό κατασκευάζεται εξ'ολοκλήρου στην Ελλάδα σε τοπικό εργοστάσιο, πράμα που από όσο ξέρω δεν παίζει. Συναρμολογητής πάλι, δηλαδή πέρνω από έξω έτοιμα τα κομμάτια και φτιάχνω εδώ το φορητό build-to-order ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη μου κάνει ποιό σωστό... ...... στην Acer το πας και ξεχνας να το παρεις. Παρομοίως και με την Sony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Δεκέμβριος 11, 2010 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 Για εμενα οι καλυτερες εταιρειες ειναι οι:Dell:παιρνεις τηλεφωνο και την επομενη μερα ερχεται ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ τεχνικος να το φτιαξει.Toshiba:απο τις κορυφαιες αντιπροσωπειες στην Ελλαδα και πολυ καλα μηχανηματα.Lenovo=ibm -->εγγυηση.θα ελεγα πως και τα sony ειναι κορυφαια αλλα αν σου παθει κατι θα στο στειλουν εξωτερικο μιας και το service ειναι στο Βελγιο.Acer:απο μακρια και αγαπημενοι!:magic:Ηp:πλεον εχουν βελτιωθει αλλα βγαζουν προβληματακια γενικοτερα.το αρνητικο -οπως και στα acer-ενα μονο χρονο εγγυηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phant0m Δεκέμβριος 11, 2010 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 Ελληνες κατασκευαστες δεν υφιστανται.... απο κορεα συνηθως τα φερνουν και τα "βαφτιζουν" δικά τους.Απο κεί και πέρα, με τη σειρά μου έχω να προτείνω Dell ή Toshiba! Acer δεν εχω... αγγίξει προσωπικά. Έχουν χαμηλές τιμές, αλλά έχω ακούσει διάφορα σχόλια (και καλά και μή) για την ποιότητα κατασκευής τους.Sony: καλά και αυτά, αλλά λίγο "τσιμπημένα", λόγω ονόματος ίσως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phant0m Δεκέμβριος 11, 2010 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 ελληνας υπαρχει.κατασκευαστης..νομιζω πχ turbo xπου απο προσωπικη εμπειρια ειναι αρκετα καλακαι για ολες της τσεπες...παντως νομιζω οτι και η ξενες εταιριες ( dell.hp)φορητων συστηματων μαλλον στην κινα τα φτιαχνουν..οποτε....Αν προσέξεις καλά,θα δεις πως τα TurboX ειναι της Clevo (korean). Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 11, 2010 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 imho...1. Hp / Dell2. Toshiba3. Fujitsu / Siemens3. Acer4. Turbo-XΔεν εβαλα SONY γιατι εχω πολυ κακια εμπειρία μαζί τους (αγωγες κλπ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Δεκέμβριος 11, 2010 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 Αν προσέξεις καλά,θα δεις πως τα TurboX ειναι της Clevo (korean). ακριβως.Για αυτο ειναι και πιο φθηνα. Ελληνες κατασκευαστες δεν υφιστανται.... απο κορεα συνηθως τα φερνουν και τα "βαφτιζουν" δικά τους.Απο κεί και πέρα, με τη σειρά μου έχω να προτείνω Dell ή Toshiba! Acer δεν εχω... αγγίξει προσωπικά. Έχουν χαμηλές τιμές, αλλά έχω ακούσει διάφορα σχόλια (και καλά και μή) για την ποιότητα κατασκευής τους. Sony: καλά και αυτά, αλλά λίγο "τσιμπημένα", λόγω ονόματος ίσως? Οτι εχουν καλη κατασκευη ειναι δεδομενο,αλλα σιγουρα ειναι τσιμπημενα λογω ονοματος. αν θες να το παιξεις ''μουρι'' πληρωνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 11, 2010 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 +1 για toshiba. Το δικό μου έχει περάσει 1 χρόνο Εβρο, 2 χρόνια beach bar, 4 χρόνια φοιτητής, και το χρησιμοποιώ ακόμα και τώρα για light surfing και: το πήρα και μεταχειρίσμένο από ένα φίλο που πήρε VAIO των 3k ευρώ τότε. Του βγήκε off σε 2χρόνια. Ακόμα το μετανοιώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Δεκέμβριος 11, 2010 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 +1 για toshiba.Το δικό μου έχει περάσει 1 χρόνο Εβρο, 2 χρόνια beach bar, 4 χρόνια φοιτητής, και το χρησιμοποιώ ακόμα και τώρα για light surfing και: το πήρα και μεταχειρίσμένο από ένα φίλο που πήρε VAIO των 3k ευρώ τότε. Του βγήκε off σε 2χρόνια. Ακόμα το μετανοιώνει. ειναι να μην σου τυχει!:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Δεκέμβριος 11, 2010 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 Παλια το Turbo-χαλια ηταν Mitac Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 11, 2010 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 Toshiba-dell...Τπτ αλλο για μενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.