corolla306hp Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2010 Εχω την εν λογω καρτα στο PC μου,ειμαι αρκετα ευχαριστημενος σε ολα τα επιπεδα,αλλα εδω και λιγες μερες βρεθηκα μπροστα σε αδιεξοδο και ζητω τη βοηθεια σας.Επειδη θελω να χρησιμοποιησω μικροφωνο ακουστικα,διαπιστωσα οτι η καρτα εχει κοινο ινπουτ 3,5mm καρφι το οποιο ειναι ειτε line in ειτε μικροφωνο ιn, οχι και τα 2 μαζι.Επειδη το line in ειναι κατειλημενο απο το audio out της καρτας τηλεορασης (Winfast TV2000xp), που η πως μπορω, να συνδεσω τα jack του φροντ πανελ ( το πλακετακι με τα usb+microphone+ear headset)ωστε να με διευκολυνει κι ολας να βαζω η να βγαζω ευκολα ακουστικα -μικροφωνο απο το εμπρος μερος? Επισης, ηΜ/Β ειναι η asus P5G41T-M LX, η οποια εχει ενσωματωμενη καρτα ηχου.Ποια απο τις 2 ειναι καλυτερη καρτα σε ποιοτητα μουσικης και ποιοτητα εγγραφης σε CD που καιω για να ακουω σε HI END συστημα?(αυτοκινητο και σπιτι).Η χρηση της on board μου ριχνει τις επιδοσεις του PC ενω της PCI τις βοηθαει??Η on board εχει pins για να χρησιμοποιησω το front panel. Να καταργησω την X-Fi, η αν ειναι αρκετα καλυτερη μπορω να τις χρησιμοποιω ταυτοχρονα, με σκοπο την on board να την εχω μονο και μονο για μικροφωνο-ακουστικα στο εμπρος μερος του κουτιου? Συγγνωμη για το μακροσκελες, αλλα προσπαθησα να δωσω την πληρεστερη δυνατη περιγραφη στο προβλημα...Ευχαριστω για το χρονο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Δεκέμβριος 12, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 Xωρις βεβαια να το εχω δοκιμασει ... Xtreme Music X-Fi + Front Panel Linkage - Overclock3D Forums ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Μηπως να συνδεσεις την καρτα τηλεορασης στην onboad ? Ποσο συχνα την χρησιμοποιεις ? Σε ποιοτητα η λογικη λεει οτι η x-fi πρεπει να ειναι (αρκετα ) καλυτερη .Αλλα ο πιο αρμοδιος να απαντησει εισαι εσυ , εφου ευκολα μπορεις να κανεις τις δικες σου δοκιμες. -> Κανα ανταπτορακι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.