dpa Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2010 Παιδιά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα.Όταν χρησιμοποιώ ajax με την εντολή του Jquery Έχω 2 αρχεία το ένα είναι το test.php και το άλλο το data.php Όταν κάνω κλικ σε ένα button φορτώνω με ajax δεδομένα από την βάση.το πρόβλημα μου είναι ότι στο αρχείο data.php έχω ένα include('conn.php');για την σύνδεση με την βάση, στον Mozilla και στον chrome είναι όλα ΟΚ στον ΙΕ όμως δεν εμφανίζονται τα δεδομένα από την βάση.Αν όμως αφαιρέσω το include('conn.php'); και βάλω απ' ευθείας τον κώδικα σύνδεσης είναι ΟΚ σε όλους του browser.@ $db = new mysqli('localhost','root','','customers');if( mysqli_connect_errno() ) {echo 'Error: Αδύνατη σύνδεση στην βάση';exit;}Δεν μπορώ όμως να πάω να αλλάζω τα στοιχεία σύνδεσης στο κάθε αρχείο ξεχωριστάΥπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ????Ευχαριστώ πάρα πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 7, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 Γράψε include 'conn.php';επίσης φρόντισε το αρχείο να είναι στο ίδιο path, αλλιώς χρησιμοποίησε relative paths και όχι absolute... (πχ ./conn.php, ../conn.php, ../inc/conn.php κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.