packo Απρίλιος 16, 2004 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Tσ τσ τσ τσ zarra......για ποιες Amiges υπήρχε το WB 3.1???Ε?Ε?Ε?Ε? για ποιές?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Απρίλιος 16, 2004 Author #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 για το Walker λολ :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 16, 2004 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από packo [Σήμερα, στις 11:24] Tσ τσ τσ τσ zarra......για ποιες Amiges υπήρχε το WB 3.1??? Ε?Ε?Ε?Ε? για ποιές?? μμ οχι για την 500 απ'οτι θυμαμαι...χωρις να ειμαι 100% σιγουρος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 19, 2005 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Στην Α4000 που μόλις απέκτησα ΄, είχε 3.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 19, 2005 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 με την ευκαιρία του ξεθαψίματος του συγκινησιακού αυτού thread, να προσθέσω και εγώ: ''Στο καλό σας παλιόπαιδα, δάκρυσα βραδυάτικα'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 20, 2005 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 αυτές ήτανε τότε εποχές. Θυμήθηκα τον Atari 1040 STFM που ταλαιπωρούσα, και τον κλασσικό Amstrad 6128 που είχα ρημάξει στο Bomb Jack. Αλλά και το dos 3.3 πάνω σε ένα 8088!!!!Amiga δεν είχα ποτέ πάντος αλλά σίγουρα πρόκειται για ένα από τα μηχανήματα που άλλαξαν εντελώς την έννοια home computer. Κριμα που μας τέλειωσε η Commodore τόσο ξαφνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 20, 2005 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Εγώ έχω μπόλικη "σαβούρα" ,Vtech gameTomy Terra-HitSinclair ZX81Spectrum ZX (Λαστιχένια πλήκτρα)Spectrum +Atari 2600Atari 2600 (small edition)Atari 7800Atari JaguarGameboy PocketGameboy Pocket ColorGameboy AdvanceGameboy Advance SpNintendo 64Nintendo Super NESGamecubeGame.Com (B&W)SwanCrystal (Κυκλοφόρησε ΜΟΝΟ στην Ιαπωνία)Sega Mega DriveSega SaturnSega Master System IIDreamCastPlaystation 1Playstation 2Silicon Graphics IndigoCommodore Plus/4Commodore 64 + Tape + DriveCommodore 128D !!!!Amiga 500Amiga 4000Commodore Amiga CDTVPanasonic 3DOΟποιος έχει σαβούρα σπίτι του , να με φωνάξει να την μαζέψω , (αλλά μην το πει στην γυναίκα μου......)Εκτός από αυτό , μου την βάρεσε να ξυπνήσω κι άλλους για το retro computing (είναι η ιστορία μας ρε παίδες πως να το κάνουμε , πως διάολο θα ξεστραβωθούν και οι νέοι λίγο που ζήσανε την εποχή του Halo και του Doom) και πήγα και έφτιαξα 50 μπλουζάκια με την στάμπα της Commodore και τα έχω βάλει στο fleamarket.http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=2432054 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Φεβρουάριος 20, 2005 #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Ποιος να ξεχασει τα kick off>>goal, το turican ,τα shadow of the beast (εποοοος), το another world (θεικο) και τα μετεπειτα streetfighter & mortal combat που μας αναγκασαν να φορτωθουμε επιπλεον floppy...Nα μην αναφερω και τους τρομερους simulators της εποχης (microprose rules) oπως και κατι..... πατάρια στη Σολωμου & τη Στουρναρη χε χε!! Εγω παντως την 500αρα την ειχα κανει ανταλλαγη με PS1 και εκλαιγα τα λεφτακια μου.... AMIGA 4 EVER :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 21, 2005 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Ανταλλαγή την 500αρα με PS1 ??? Αυτό είναι ιεροσυλία φίλε μου.Δεν φαντάζομαι να σου πρόσφερε το PS1 τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις που έχεις από την Amiga.----CBM still rulez!!!:worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.