serpico75 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2010 Καλησπέρα!! Ήθελα μία μικρή βοήθεια στα κάτωθι: Όταν ξεκινούν τα Windows XP στο laptop, βγαίνει το ακόλουθο μήνυμα, που αφορά στο recovery partition (D: )... Τα ζητούμενα που θέλω είναι: α. Να κάνω αυτό το μήνυμα να σταματήσει να βγαίνει και β. Να κάνω hidden το partition, ώστε να μην εμφανίζεται στο "My Computer". Βέβαια, η λύση στο β. μπορεί να συνεπάγεται τη λύση στο α. Ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 7, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 δοκιμασε να καταργησεις το γραμμα που δεσμευει ο συγκεκριμενος δισκος.Νομιζω θα τα πετυχεις και τα 2 μαζι.(δεξι κλικ @"ο υπολογιστης μου->διαχειριση->διαχειριση δισκων->δεξι κλικ στο δισκο D και αλλαγη του γραμματος ...(στην ταμπελα μετα θα εχει και καταργηση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 7, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 το κομμάτι απο το manual way και μετά, πρέπει να έχει τη λύση σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Δεκέμβριος 7, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 να σου πω, το σκέφτηκα ήδη και πήγα στο συγκεκριμένο σημείο να το κάνω. με την κατάργηση προειδοποιούν τα xp ότι υπάρχει πιθανότητα να μην υπάρχει πλέον πρόσβαση στο συγκεκριμένο partition και σταμάτησα. κι αν πέσω στην περίπτωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 7, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 δοκιμασε να καταργησεις το γραμμα που δεσμευει ο συγκεκριμενος δισκος.Νομιζω θα τα πετυχεις και τα 2 μαζι.(δεξι κλικ @"ο υπολογιστης μου->διαχειριση->διαχειριση δισκων->δεξι κλικ στο δισκο D και αλλαγη του γραμματος ...(στην ταμπελα μετα θα εχει και καταργηση)Και αν χρειαστεί το recovery partition, τι θα κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 7, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 μα δε θα έχεις πρόσβαση, όσο είχα dual boot XP64-7x64 στα ΧΡ απλά "έβλεπα" το partition, αλλά δεν είχε πρόσβαση σε τπτ.. , ανά πάσα στιγμή όμως, το ξανασβήνεις το κλειδί και στην επόμενη επανεκκίνηση έχεις πρόσβαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 7, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 Και αν χρειαστεί το recovery partition, τι θα κάνει;τι εννοεις τι θα κανει ??Το partition εκει θα ειναι .Οποτε θελει το ξαναεμφανιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Δεκέμβριος 7, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 Βρίσκω σωστές τις συμβουλές και τις κατευθύνσεις.Ίσως το μήνυμα των Windows να αποθαρρύνει εντελώς και να τρομάζει το χρήστη απ' το να προχωρήσει στην απενεργοποίηση του partition ή υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην κατάλαβα εγώ καλά το μήνυμα των Windows. Χωρίς να προσπαθώ να καλύψω τον εαυτό μου, νομίζω πως μάλλον το πρώτο συμβαίνει.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τη βοήθεια.serpico Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 7, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 οσο μπουταρεις απο τα συγεκριμενα windows ...ναι ..δεν θα εχεις προσβαση..μεχρι να του ξαναδωσεις παλι καποιο γραμμα με την ιδια(αντιστοιχη) διαδικασια.(ελπιζω να εγινε αντιληπτο οτι δεν μιλαμε για διαγραφη του partition αλλα για καταργηση του γραμματος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.