Κοπρίτης Δεκέμβριος 16, 2010 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 20€ Φθηνοτερα, δωρο Mafia II και 1 ετος παραπανω εγγυηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Δεκέμβριος 16, 2010 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 εγώ θα έπαιρνα αυτή και δεν θα είχα άγχος για το cooler που έμεινε :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Δεκέμβριος 17, 2010 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2010 Λογω οικονομικων, και επειδη δεν καταφερα να βρω την EVGA GTX 470 Πουθενα, και επειδη δεν μπορουσα να περιμενω αλλο, πηρα αυτην τελικα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/PALIT-GTX-470-PCI-EXPRESS-GDDR5-1280-MB-NE5TX470F09DA.htm Ευχαριστω πολυ ολους σας. Το μονο ως τωρα παραπονο μου ειναι τα ανεμιστηρια που κανουν ιδιαιτερα αισθητη την παρουσια τους μετα το 50%. Καλα σε φουλ καταστασεις περνανε και την οποιαδηποτε EVGA ((λογικο, ειναι 2)). Ενα καλυτερο προγραμμα θα θελα :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Δεκέμβριος 17, 2010 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2010 μεχρι να ερθουν κ οι υπολοιπες καρτες απο πλευρας nvidia 560,550,540 κ γω δεν ξερω πως αλλιως θα τα ονομασει θα υπαρχει ενα χασμα γενικα απο την 470 κ μετα ακομα κ η 480 ακομα δεν ειναι προσιτη κ βεβαια σε καμια των περιπτωσεων δεν συμφερει ενω εχει βγει η φρεσκια 570 το θεμα ειναι απο κει κ κατω τι γινεται,ενω αντιθετως η ατι τα εχει καλυψει αυτα τα κενα μεταξυ παλαιων κ καινουριων καρτων κ υπαρχουν επιλογες για mainstream κ high end καρτες τωρα τις multimedia ενταξει καποια στιγμη θα τις βγαλει κ αυτες αλλα δεν καιγεται ιδιαιτερα τα ηνια ποιος τα εχει ειναι το θεμα τους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Δεκέμβριος 17, 2010 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2010 Παντως με απογοητευσε σε 3dmark06 & Vantage. Ειναι πολυ κατω απο την 280 που ειχα. Καλα οταν την 280 την ειχα κλοκαρει απλα πεταγε. Και ας εχω και παραπανω μνημη τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.