Jump to content

Vga Off

lazarosleon

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Και εκει που πηγα να ανοιξω τον υπολογιστη, βλεπω οτι δεν...... με τα κλασικα μπιπ , ενα και 3 συνεχομενα.

Μην το ζοριζω .... με αλλη καρτα δουλευει, με αυτην δεν. Την βαζω σε αλλο μηχανημα....δεν και αυτο. Αρα καρτα καπουτ. :slap:

Και λεω τωρα, μια καρτα να παρω, καλυτερη απο την EVGA GTX 280 Που ειχα(παντα καινουργια-λογοι εγγυσης). Και παντα σε EVGA. Αναφορικα να πω οτι πριν 2 χρονια και 3 μηνες την ειχα παρει 480 Ευρω, δεν θα θελα ξανα, να δωσω τετοιο ποσο, απλα λιγο καλυτερη(και να κανει και λιγο θορυβο αν γινεται για να μην ξανα καταφυγω σε λυσεις οπως HR 03 GTX και τρεχω να βαζω γομαροψυκτρες κλπ)

συγνώμη αλλά η κάρτα σου πρέπει ακόμα να έχει εγγύηση (3 χρονια εχουν οι EVGA) :triniti:

Και μονο ομως που εχω ανοιξει την καρτα και εχει εξτρα ψυκτρα, εγγυηση οβερ :wall:

Αληθεια, η 470 με μπλοκ ερχεται Ελλαδισταν? Γιατι τα 289 Ευρω ακουγονται καλα. Αλλα ποσο να κανει και το υπολοιπο κιτ με νερακι??? Συν την υδροψυξη ???

Αληθεια, η 470 με μπλοκ ερχεται Ελλαδισταν? Γιατι τα 289 Ευρω ακουγονται καλα. Αλλα ποσο να κανει και το υπολοιπο κιτ με νερακι??? Συν την υδροψυξη ???

Βαλε μια 580 καλυτερα...

νομιζω παει πολυ το μαλλι μετα.αλλα ειναι η καλυτερη επιλογη αυτη τη στιγμη η 580 μεχρι τις 13 του μηνα που 8α βγουν οι ΑΤΙ και ειδομεν τοτε :)

Και εκει που πηγα να ανοιξω τον υπολογιστη, βλεπω οτι δεν...... με τα κλασικα μπιπ , ενα και 3 συνεχομενα.

Μην το ζοριζω .... με αλλη καρτα δουλευει, με αυτην δεν. Την βαζω σε αλλο μηχανημα....δεν και αυτο. Αρα καρτα καπουτ. :slap:

Και λεω τωρα, μια καρτα να παρω, καλυτερη απο την EVGA GTX 280 Που ειχα(παντα καινουργια-λογοι εγγυσης). Και παντα σε EVGA. Αναφορικα να πω οτι πριν 2 χρονια και 3 μηνες την ειχα παρει 480 Ευρω, δεν θα θελα ξανα, να δωσω τετοιο ποσο, απλα λιγο καλυτερη(και να κανει και λιγο θορυβο αν γινεται για να μην ξανα καταφυγω σε λυσεις οπως HR 03 GTX και τρεχω να βαζω γομαροψυκτρες κλπ)

Με μια 460gtx θα εισαι πολυ καλος! Ενα 25-30%αρι πανω απο το 280gtx το εχει, επισης dx11, επισης λιγοτερη καταναλωση και πολυ χαμηλες temps...

Με μια 460gtx θα εισαι πολυ καλος! Ενα 25-30%αρι πανω απο το 280gtx το εχει, επισης dx11, επισης λιγοτερη καταναλωση και πολυ χαμηλες temps...

χλωμό...

λεω για το 1gb!

Επισης ειναι και οc killer....

Για κατι οικονομικο σε Nvidia, ειναι οτι πρεπει!

Αλλιως περιμενε 570gtx or 6950 (οι φημες το φερνουν πανω απο 480gtx και μια ανασα απο 580gtx) στα 300 ευρω θα παιξουν και τα δυο!

ναι ρε συ αλλά όχι και 30% πάνω

πρέπι να βρω μια 460 να τεστάρω απέναντι στην 280 του HTPCιού μου :dance3:

Η 460 1gb είναι μια GTX285+dx11.

Δηλ. απλά αντικαθιστάς την παλιά σου κάρτα. Δεν κάνεις και αναβάθμιση ταυτόχρονα.

Αφού μπήκες στη διαδικασία καλό θα ήταν να δώσεις κάτι παραπάνω και να τσιμπήσεις και το κατιτίς σου σε επιδόσεις.

Όρισε μας ενα ανώτερο budget καθώς και αν σε ενδιαφέρει κάτι και σε ΑΤΙ.

Παιδια, λεω να δωσω μεχρι 300 Ευρω.

Για κατασταση με αεροψυξη.

Τωρα, αν με παραπανω(μην δωσω και μια περιουσια) βρω και με υποστηριξη για νερο, η και καποιο καλο συνδυασμο για κιτ υδροψυξης (μονο καρτας), εφοσων επεξεργαστη ψυχει η Η70, γιατι οχι?

Αλλα, δεν θελω με τιποτα τα ανεμιστηρια να κανουν σαν της 280 που ειχα μαμα.

Επισης, αν μπορουσα να κρατησω την ψυκτρα μου την HR 03 GTX σε καποια πλατφορμα της οποιας EVGA τυγχανει να παρω, καλο ειναι.

Και προτιμω αυθεντικη Evga, δεν ξερω γιατι, μου εχει κατσει ετσι. . . :sick:

Παντως τις ΑΤΙ τις απεχθανομαι :bad:

η 460 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/EVGA-GTX-460-PCI-Express-GDDR5-768-MB-768-P3-1360-ET.htm εχει λιγοτερο απο 1 gb ram που ειχε η 280 μου.

Δεν θα ειναι πιο πεσμενη λογικα σε αποδοση, οταν φτανω το GTA4, Call of duty blackops, κυριολεκτικα στα τερματα διαθεσιμης vga ram???

Αν πας σε 460 θα πάρεις την έκδοση με το 1gb.

Και πάλι, όπως σου είπα και πιο πάνω, θα είσαι ενα 10% επάνω σε σχέση με τη 280 που έχεις.

Η έκδοση με τα 768mb vram δε θα πρέπει να σε ενδιαφέρει καθόλου κατα τη γνώμη μου.

460 1 GB δεν βρισκω!!! η δεν υπαρχει????

Θα προτιμουσα original Evga βασικα. Εκτος και αν αξιζουν ολες οι αλλες MSI και συναφη.

Τελικα η HR 03 GTX καθεται σε καποια απο αυτες που μιλαμε η θα την πουλησω??? :wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.