Jump to content

Hitman Contracts Gold!!!!!!

unstoppable

Recommended Posts

βγαινει και αυτο ε???

Το πρωτο εκτος απο παιχνιδαρα ηταν και παλουκι. Σε αντιθεση με το δευτερο το οποιο ηταν πολυ μαπα.

Εγω και το δευτερο το ειχα βρει κορυφαιο (η δυσκολια εξαρταται απο τον τροπο παιχνιδιου σου- π.χ. αν τους σκοτωνες ολους ηταν γελοιο)

με το δευτερο μολις που το ειδα ουτε ασχοληθηκα. Ειναι να σκοτωσεις οσους περισσοτερους μπορεις ενω στο πρωτο ηθελε στρατηγικη. θυμασαι την πιστα με το λιμανι?????

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 22:40]

με το δευτερο μολις που το ειδα ουτε ασχοληθηκα. Ειναι να σκοτωσεις οσους περισσοτερους μπορεις.........

Οπως ειπα ειναι επιλογη σου πως θα παιξεις,μαλιστα αν σκοτωνες μονο τον κυριο στοχο ειχες bonus οπλα

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 22:40]

........... θυμασαι την πιστα με το λιμανι?????

Mια που ειχα και κατι σκυλια λες.....μου ειχε βγαλει την ψυχη να την βγαλω:mad: :mad:

το πρωτο μεχρι την ζουγλα ηταν καλο μετα δεν μου αρεσε καθολου. και εμενα το 2 με αρεσε πιο πολυ. θα συμφωνησο με τον unstoppable

εξαρτατε πως θα το επεζες

Ναι, αυτη με τα σκυλια. δυο βδομαδες μου πηρε να τη βγαλω. τους καθαριζα ολους αλλα δεν μπορουσα να βρω μια λοκωπορτα μεσα στο πλοιο. Καλα η ζουγκλα ηταν ολα τα λεφτα......

Και τα 2 πολυ καλα το πρώτο κορυφαίο λόγω προτοτυπίας και ελλειψη save

Παιδιά , κυκλοφορεί τώρα το 3ο μέρος , και ανακοινώνεται ταυτόχρονα και ότι θα κυκλοφορήσει και 4ο μέρος του παιχνιδιού.

Έχουν ήδη ξεκινήσει.

• 2 weeks later...

Εγω δεν το παρέλαβα ακόμη ( με περιμένει στο σπίτι )

Στο σύστημα της υπογραφής σου σέρνεται Unstoppable ?

Αρχική απάντηση από billpeppas [Σήμερα, στις 19:48]

....

Στο σύστημα της υπογραφής σου σέρνεται Unstoppable ?

Ναι με τον barton στα 10χ213, αναλυση 1280χ1024

• 1 year later...

ξέθαψα kανονικά....

Save στην αρχή της 4ης πίστας παίζει?

γιατί με το που τερματίζω την 3ή ΄με πετάει στο desktop!

κανα βιντεάκι χαλασμένο μάλλον είναι.....

με το που πάω στη σκάλα του cargo plane(αφού τερματίσω την πίστα) κολλάει

ενώ πριν βολτάρω μια χαρά εκεί τριγύρω!

:help:

ρε μαγκες μιας και το ξεθαψε ο DarkSaga προκειτε να βγει αλλο Hitman ή θα σταματησει στο contracts??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.