FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2010 Καπου ειχα βρει ενα θεμα που προτιναν μια δυνατη κεραια για να πιανεις ασυρματα δικτυα στο ebay, αλλα δεν μπορω να βρω το θεμα!Οποιος εχει να προτινει καμια καλη και οικονομικη ας το κανει:dance3:Με usb αν γινεται.Και για να μαθω κιολας, ποιες τιμες ειναι που δειχνουν ποσο δυνατη ειναι, ποσο πιο μακρια βλεπει το δικτυο δλδ.edit:Αυτη ας πουμε πως σας φαινεται;http://cgi.ebay.com/Powerful-Mini-USB-54M-Wireless-Network-LAN-Card-Adapter-/260614787587?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cadda1203#ht_4170wt_905Και κατι ακομα...μια τετοια δυνατη κεραια ειναι βλαβερη για τον ανθρωπο πολυ περισσοτερο απο τις απλες px αυτην που εχω τωραhttp://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Network-Cards/Wireless-Network-Cards/NETGEAR-WIRELESS-USB-ADAPTER-NETGEAR-54-MBPS-WG111GE.htm
DioNiSis Δεκέμβριος 8, 2010 #2 Δεκέμβριος 8, 2010 αυτο εχω παρει εγω Find 2000mW Wireless LAN WiFi adapter +12dB DirecAntenna 15G on eBay International Market, with worldwide deals on items in all your top categoriesεχει πολυ δυνατο σημα. για να καταλαβεις με μια αναζητηση με κινητο ή λαπτοπ πιανω 2-4 το πολυ δικτυα και με αυτο γυρο στα 30.
Spyrious Δεκέμβριος 9, 2010 #3 Δεκέμβριος 9, 2010 αυτό έχω πάρει εγώ Find 2000mW Wireless LAN WiFi adapter +12dB DirecAntenna 15G on eBay International Market, with worldwide deals on items in all your top categories έχει πολύ δυνατό σήμα. για να καταλάβεις με μια αναζήτηση με κινητό ή λαπτοπ πιάνω 2-4 το πολύ δίκτυα και με αυτό γύρο στα 30.Αυτή σε κλειστό χώρο δεν είναι βλαβερή;Ρωτάω γιατί θα με βόλευε πολύ μια τέτοια κεραία για να συνδέω 2 pc.
qbiefox Δεκέμβριος 9, 2010 #4 Δεκέμβριος 9, 2010 Αυτή σε κλειστό χώρο δεν είναι βλαβερή;Ρωτάω γιατί θα με βόλευε πολύ μια τέτοια κεραία για να συνδέω 2 pc. Ε 2 watt να υπαρχουν στον αερα ανα πασα ωρα και στιγμη δεν το λες και οτι καλυτερο
DioNiSis Δεκέμβριος 10, 2010 #5 Δεκέμβριος 10, 2010 σε μια συζητηση που ειχα για αυτη τη συσκευή μου ειχαν πει οτι αποκλείεται εινα usb adapter να βγαζει 2w, τωρα τι βγαζει δεν ξερω.παντως η κεραια απο οτι ειδα υπαρχει στο ebay και μονη της γυρω στα 3ε. δοκιμασα τη συσκευη με μια απλη omni και ειδα μεγαλη διαφορα στο σημα. πρως το χειροτερο με την omni. αν εχει καποιος καποιο usb adapter που δεχεται εξωτερικη κεραια ειναι μια οικονομικη λυση να ενυσχυσει το σημα του πρως μια κατεύθυνση.
FANISTELROOY Δεκέμβριος 10, 2010 Author #6 Δεκέμβριος 10, 2010 Αν την εχεις να κοιταει εξω απο το παραθυρο ειναι ακομα βλαβερη;
DioNiSis Δεκέμβριος 10, 2010 #7 Δεκέμβριος 10, 2010 και εγω στο παραθυρο την εχω. αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι πιανει και δυκτυα που βρισκονται και απο την αντιθετη πλευρα απο αυτη που κοιταει. βεβαια με λιγοτερο σημα αλλα κατι θα εκπεμπει για να τα πιανει. επισης το διπλο τζαμι του παραθυρου κοβει γυρω στα 3db σηματος.εγω σκεφτομαι να τη βαλω απεξω, ειναι πολυ λεπτο το καλωδιο της και μπορει να περασει αναμεσα εκει που κλεινει το παραθυρο, τα πολλα ανοιξε-κλεισε φοβαμαι. απο βροχη δεν εχει προβλημα και να βραχει. δεν προκειται να παθει κατι.
qbiefox Δεκέμβριος 10, 2010 #8 Δεκέμβριος 10, 2010 Αν την εχεις να κοιταει εξω απο το παραθυρο ειναι ακομα βλαβερη;Δεν νομιζω να μπορει να σου απαντησει κανεις με σιγουρια στο συγκεκριμενο θεμα. Νομιζω οτι δεν εχει μονο σημασια προς τα που κοιταει, αλλα και το ποσο μακρια απο εσενα ειναι. Εγω προσωπικα προσπαθω οσο γινεται να αποφευγω τις πολλες ακτινοβολιες...
BStath Δεκέμβριος 10, 2010 #9 Δεκέμβριος 10, 2010 Θεωρητικά το USB (USB 2.0) μπορεί να δώσει μέχρι 2.5Watts (500mA x 5 V DC). Και εγώ δεν θα έβαζα κάτι τέτοιο κοντά στο σπίτι μου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.