greekfragma Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2010 Τις καλησπέρες μου. Σήμερα έστησα τον Epson SX515W (ναι αυτόν από amazon uk στα 60λιριά ) Το πρόβλημα είναι οτι ακόμα παλεύω να τον λειτουργήσω ασύρματα μέσω του Draytek Vigor 2710n. Προφανώς είμαι κουρασμένος αρκετά και δεν είχα σκαλίσει και παλιότερα το router για σύνδεση ασύρματου πολυμηχανήματος μετατρέποντάς το σε δικτυακό. Έχετε κάποια βοήθεια σε ρυθμίσεις στο router ή στον printer? Δοκίμασα με καρφωτή IP (μιας και τα dhcp auto settings απέτυχαν) και τελικά αυτή τη στιγμή το status του Epson δίνει οτι η σύνδεση είναι στα 54mbps με το Draytek και όλα καλά..... Από τη μεριά του υπολογιστή όμως τι κάνω για τον δώ σε windows 7? Δοκίμασα τα κλασσικά add printer > wireless devices και του δωσα για επικοινωνια την καρφωτη IP αλλά δε νιώθει.... τι μου διαφεύγει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Δεν βλεπω να δοκιμασες απο CD ε? Αν οχι καντο αρχικά απο εκει και δεν νομίζω οτι θα εχεις κάποιο κώλυμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 6, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Δηλαδή πόσο δύσκολο να είναι να συνδέσω ένα τελευταίας τεχνολογίας modem router με ένα επίσης τελευταίας τεχνολογίας πολυμηχάνημα που ΚΑΙ τα 2 έχουν 3 διαφορετικούς τρόπους σύνδεσης και σεταρίσματος του ασύρματου? usb+software> wireless config WPS Manual + Static IP την ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Για δοκιμασε....Printers--> Add a printerAdd a local printerCreate a custom portStandard TCP/IP port κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 6, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 όταν ξεχνάς οτι έχεις το router σε N mode και το epson δεν υποστηρίζει N φυσικό είναι να μη δουλέψουν ποτέ σωστά...το γύρισα σε b/g/n και δούλεψε. :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.