amakiller Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2010 για σας παιδια εχω αυτον τον επεξεργαστη INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9550 2.83 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX - - CPU - E-SHOP.GR και εχω την αρχικη ψυχτρα..... ανοιξα τον υπολογιστη και τον καθαρισα κ εβγαλα και καθαρισα και την ψυχτρα.. και τωρα η θερμοκρασια πιανει κοκκινο.. σε Full λειτουργια πιανει 90-95C... αρα μαλλον πρεπει να βαλω θερμοαγωγιμη παστα και... 1)εγω εχω τον Η/Υ 24/7 ανοιχτω(μερα-νυχτα.. δεν κλεινει ποτε σχεδον) και ετσι σκεφτηκα μηπως ειναι καλο να βαλω καινουργια ψυχτρα... αφου η αρχικη της ΙΝΤΕΛ δεν ειναι κ τοσο καλη.. 2)Να μου πειτε πως μπαινει αυτη η παστα γιατι εχω ακουσει οτι αμα δεν την βαλεις σωστα καιγετε ο επεξεργαστης.. Και Σκιαζομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
topas Δεκέμβριος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 αν είναι εύκολο γράψε στα ελληνικά να γινεις κατανοητός μπας και βοηθήσουμε!:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amakiller Δεκέμβριος 6, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 για σας παιδια εχω αυτον τον επεξεργαστη INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9550 2.83 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX - - CPU - E-SHOP.GR και εχω την αρχικη ψυχτρα..... ανοιξα τον υπολογιστη και τον καθαρισα κ εβγαλα και καθαρισα και την ψυχτρα.. και τωρα η θερμοκρασια πιανει κοκκινο.. σε Full λειτουργια πιανει 90-95C... αρα μαλλον πρεπει να βαλω θερμοαγωγιμη παστα και... 1)εγω εχω τον Η/Υ 24/7 ανοιχτω(μερα-νυχτα.. δεν κλεινει ποτε σχεδον) και ετσι σκεφτηκα μηπως ειναι καλο να βαλω καινουργια ψυχτρα... αφου η αρχικη της ΙΝΤΕΛ δεν ειναι κ τοσο καλη.. 2)Να μου πειτε πως μπαινει αυτη η παστα γιατι εχω ακουσει οτι αμα δεν την βαλεις σωστα καιγετε ο επεξεργαστης.. Και Σκιαζομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos16 Δεκέμβριος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 1) Αν δεν κάνεις o/c δεν χρειάζεται να βάλεις άλλη ψύκτρα εκτός αν σε ενοχλεί ο θόρυβος2) Βάζεις λίγο στο κέντρο του επεξεργαστή στο μέγεθος ενός μπιζελιού περίπουΕπίσης, ο επεξεργαστής να καεί λίγο δύσκολο. Οταν περάσει ένα όριο θερμοκρασίας τότε κλείνει ο υπολογιστής αυτόματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 6, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Δες αν παταει καλα η ψυχτρα πανω στην cpu. Mηπως εχεις βαλει λαθοςτην ψυχτρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos16 Δεκέμβριος 7, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 Μα απο ότι κατάλαβα το παιδί λέει οτι δεν έχει βάλει θερμοαγώγιμη πάστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amakiller Δεκέμβριος 7, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 η ψυχτρα παταει καλα στον επεξεργαστη... η παστα λειπει.. βασικα επειδη εβγαλα την ψυχτρα και την καθαρισα... τωρα 1 ειναι το σιγουρο οτι θελω παστα.. αλλα σκεφτηκα μηπως θα ηταν καλο να αλαξω ψυχτρα... μιας που δεν κλεινει ο Η/Υ... κ αφου εχω το αρχικο της ΙΝΤΕΛ ...? εε? τι λετε? κ να μ συστησετε και καμια ψυχτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos16 Δεκέμβριος 7, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 Σου ξαναλέω. Για να μη σπαταλάς τσάμπα λεφτά μην πάρεις άλλη ψύκτρα εκτός αν σε ενοχλεί ο θόρυβος ή θέλεις να κάνεις o/c. Παρόλαυτα αν θέλεις οπωσδήποτε μία άλλη ψύκτρα πες μας μέχρι πόσα λεφτά διαθέτεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amakiller Δεκέμβριος 7, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 o/c? οχι πολλα μεχρι 30-40Ε ΜΑΧ... κ ψιλο κανει θορυβο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos16 Δεκέμβριος 7, 2010 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 Overclocking. Αυξάνει επιδόσεις του επεξεργαστή(περιληπτικά). eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής Αξίζει τα 2€ παραπάνω. Αλλιώς CoolerMaster Hyper 212 Plus Cpu Cooler (RR-B10-212P-GP) - Ψύκτρες - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
amakiller Δεκέμβριος 7, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 exw aftn tn mitriki.. .ASUS P5Q SE PLUS - Motherboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
amakiller Δεκέμβριος 7, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 kanei se aftn tn mitriki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amakiller Δεκέμβριος 7, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 kai mia pasta sustise m ama einai dunaton ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos16 Δεκέμβριος 7, 2010 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 Το socket παίζει ρόλο για να βάλεις μία ψύκτρα. Ταιριάζουν και οι δύο ψύκτρες που σου έδωσα. Να και θερμοαγώγιμη πάστα Arctic Θερμοαπαγωγική πάστα Artic Silver 5 (3.5g) - Thermal Paste - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
amakiller Δεκέμβριος 7, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 τωρα δηλαδη? οταν παρω την καινουργια ψυχτρα δεν θα εχει παστα πανω? εγω θα βαλω σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos16 Δεκέμβριος 7, 2010 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 Ναι θα έχει. Θα τη καθαρίσεις καλά με λίγο οινόπνευμα και βάλεις απο τη καινούρια πάνω στον επεξεργαστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 7, 2010 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 Φιλε μου αγόρασε την artic ceramique γιατι η silver 5 ειναι ηλεκτρικά αγώγιμη και καλύτερα να εισαι καλυμμένος απο ενα βραχυκυκλωμα λόγω πάστας. Αφου καθαρισεις την παλια, να απλωσεις μια λεπτη "κουβερτα" παστας πανω στο καπακι του επεξεργαστη με τη βοήθεια μιας πιστωτικής κάρτας ή κατι τετοιο. Προσωπικά χρησιμοποιώ γαντι λαστιχένιο μιας χρήσεως και το δάκτυλο μου Δεν εχουν καμια διαφορα στην αποδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
amakiller Δεκέμβριος 8, 2010 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2010 thx... alla steile link gia tn artic cemamique... apo plaisio i e-shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos16 Δεκέμβριος 8, 2010 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2010 Arctic Θερμοαγώγιμη Πάστα Ceramique (2.7g) - Thermal Paste - plaisio.gr Ορίστε φίλε μου. Επίσης καλό θα ήταν να μη γράφεις με greeklish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amakiller Δεκέμβριος 8, 2010 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2010 οχχχ συγνωμη το ξεχασα .... και ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.