Jump to content

PLS HELP

amakiller

Recommended Posts

για σας παιδια εχω αυτον τον επεξεργαστη INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9550 2.83 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX - - CPU - E-SHOP.GR και εχω την αρχικη ψυχτρα..... ανοιξα τον υπολογιστη και τον καθαρισα κ εβγαλα και καθαρισα και την ψυχτρα.. και τωρα η θερμοκρασια πιανει κοκκινο.. σε Full λειτουργια πιανει 90-95C... αρα μαλλον πρεπει να βαλω θερμοαγωγιμη παστα και...

1)εγω εχω τον Η/Υ 24/7 ανοιχτω(μερα-νυχτα.. δεν κλεινει ποτε σχεδον) και ετσι σκεφτηκα μηπως ειναι καλο να βαλω καινουργια ψυχτρα... αφου η αρχικη της ΙΝΤΕΛ δεν ειναι κ τοσο καλη..

2)Να μου πειτε πως μπαινει αυτη η παστα γιατι εχω ακουσει οτι αμα δεν την βαλεις σωστα καιγετε ο επεξεργαστης.. Και Σκιαζομαι... :wall:

user_online.gifreport.gif progress.gifedit.png

για σας παιδια εχω αυτον τον επεξεργαστη INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9550 2.83 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX - - CPU - E-SHOP.GR και εχω την αρχικη ψυχτρα..... ανοιξα τον υπολογιστη και τον καθαρισα κ εβγαλα και καθαρισα και την ψυχτρα.. και τωρα η θερμοκρασια πιανει κοκκινο.. σε Full λειτουργια πιανει 90-95C... αρα μαλλον πρεπει να βαλω θερμοαγωγιμη παστα και...

1)εγω εχω τον Η/Υ 24/7 ανοιχτω(μερα-νυχτα.. δεν κλεινει ποτε σχεδον) και ετσι σκεφτηκα μηπως ειναι καλο να βαλω καινουργια ψυχτρα... αφου η αρχικη της ΙΝΤΕΛ δεν ειναι κ τοσο καλη..

2)Να μου πειτε πως μπαινει αυτη η παστα γιατι εχω ακουσει οτι αμα δεν την βαλεις σωστα καιγετε ο επεξεργαστης.. Και Σκιαζομαι... :wall:

1) Αν δεν κάνεις o/c δεν χρειάζεται να βάλεις άλλη ψύκτρα εκτός αν σε ενοχλεί ο θόρυβος

2) Βάζεις λίγο στο κέντρο του επεξεργαστή στο μέγεθος ενός μπιζελιού περίπου

Επίσης, ο επεξεργαστής να καεί λίγο δύσκολο. Οταν περάσει ένα όριο θερμοκρασίας τότε κλείνει ο υπολογιστής αυτόματα.

η ψυχτρα παταει καλα στον επεξεργαστη... η παστα λειπει.. βασικα επειδη εβγαλα την ψυχτρα και την καθαρισα... τωρα 1 ειναι το σιγουρο οτι θελω παστα.. αλλα σκεφτηκα μηπως θα ηταν καλο να αλαξω ψυχτρα... μιας που δεν κλεινει ο Η/Υ... κ αφου εχω το αρχικο της ΙΝΤΕΛ ...? εε? τι λετε? κ να μ συστησετε και καμια ψυχτρα

Σου ξαναλέω. Για να μη σπαταλάς τσάμπα λεφτά μην πάρεις άλλη ψύκτρα εκτός αν σε ενοχλεί ο θόρυβος ή θέλεις να κάνεις o/c. Παρόλαυτα αν θέλεις οπωσδήποτε μία άλλη ψύκτρα πες μας μέχρι πόσα λεφτά διαθέτεις.

Φιλε μου αγόρασε την artic ceramique γιατι η silver 5 ειναι ηλεκτρικά αγώγιμη και καλύτερα να εισαι καλυμμένος απο ενα βραχυκυκλωμα λόγω πάστας.:T:

Αφου καθαρισεις την παλια, να απλωσεις μια λεπτη "κουβερτα" παστας πανω στο καπακι του επεξεργαστη με τη βοήθεια μιας πιστωτικής κάρτας ή κατι τετοιο.

Προσωπικά χρησιμοποιώ γαντι λαστιχένιο μιας χρήσεως και το δάκτυλο μου :p

Δεν εχουν καμια διαφορα στην αποδοση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.