Jump to content

PLS HELP

amakiller

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

για σας παιδια εχω αυτον τον επεξεργαστη INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9550 2.83 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX - - CPU - E-SHOP.GR και εχω την αρχικη ψυχτρα..... ανοιξα τον υπολογιστη και τον καθαρισα κ εβγαλα και καθαρισα και την ψυχτρα.. και τωρα η θερμοκρασια πιανει κοκκινο.. σε Full λειτουργια πιανει 90-95C... αρα μαλλον πρεπει να βαλω θερμοαγωγιμη παστα και...

1)εγω εχω τον Η/Υ 24/7 ανοιχτω(μερα-νυχτα.. δεν κλεινει ποτε σχεδον) και ετσι σκεφτηκα μηπως ειναι καλο να βαλω καινουργια ψυχτρα... αφου η αρχικη της ΙΝΤΕΛ δεν ειναι κ τοσο καλη..

2)Να μου πειτε πως μπαινει αυτη η παστα γιατι εχω ακουσει οτι αμα δεν την βαλεις σωστα καιγετε ο επεξεργαστης.. Και Σκιαζομαι... :wall:

user_online.gifreport.gif progress.gifedit.png

αν είναι εύκολο γράψε στα ελληνικά να γινεις κατανοητός μπας και βοηθήσουμε!:fun:

για σας παιδια εχω αυτον τον επεξεργαστη INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9550 2.83 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX - - CPU - E-SHOP.GR και εχω την αρχικη ψυχτρα..... ανοιξα τον υπολογιστη και τον καθαρισα κ εβγαλα και καθαρισα και την ψυχτρα.. και τωρα η θερμοκρασια πιανει κοκκινο.. σε Full λειτουργια πιανει 90-95C... αρα μαλλον πρεπει να βαλω θερμοαγωγιμη παστα και...

1)εγω εχω τον Η/Υ 24/7 ανοιχτω(μερα-νυχτα.. δεν κλεινει ποτε σχεδον) και ετσι σκεφτηκα μηπως ειναι καλο να βαλω καινουργια ψυχτρα... αφου η αρχικη της ΙΝΤΕΛ δεν ειναι κ τοσο καλη..

2)Να μου πειτε πως μπαινει αυτη η παστα γιατι εχω ακουσει οτι αμα δεν την βαλεις σωστα καιγετε ο επεξεργαστης.. Και Σκιαζομαι... :wall:

1) Αν δεν κάνεις o/c δεν χρειάζεται να βάλεις άλλη ψύκτρα εκτός αν σε ενοχλεί ο θόρυβος

2) Βάζεις λίγο στο κέντρο του επεξεργαστή στο μέγεθος ενός μπιζελιού περίπου

Επίσης, ο επεξεργαστής να καεί λίγο δύσκολο. Οταν περάσει ένα όριο θερμοκρασίας τότε κλείνει ο υπολογιστής αυτόματα.

η ψυχτρα παταει καλα στον επεξεργαστη... η παστα λειπει.. βασικα επειδη εβγαλα την ψυχτρα και την καθαρισα... τωρα 1 ειναι το σιγουρο οτι θελω παστα.. αλλα σκεφτηκα μηπως θα ηταν καλο να αλαξω ψυχτρα... μιας που δεν κλεινει ο Η/Υ... κ αφου εχω το αρχικο της ΙΝΤΕΛ ...? εε? τι λετε? κ να μ συστησετε και καμια ψυχτρα

Σου ξαναλέω. Για να μη σπαταλάς τσάμπα λεφτά μην πάρεις άλλη ψύκτρα εκτός αν σε ενοχλεί ο θόρυβος ή θέλεις να κάνεις o/c. Παρόλαυτα αν θέλεις οπωσδήποτε μία άλλη ψύκτρα πες μας μέχρι πόσα λεφτά διαθέτεις.

Ναι θα έχει. Θα τη καθαρίσεις καλά με λίγο οινόπνευμα και βάλεις απο τη καινούρια πάνω στον επεξεργαστή.

Φιλε μου αγόρασε την artic ceramique γιατι η silver 5 ειναι ηλεκτρικά αγώγιμη και καλύτερα να εισαι καλυμμένος απο ενα βραχυκυκλωμα λόγω πάστας.:T:

Αφου καθαρισεις την παλια, να απλωσεις μια λεπτη "κουβερτα" παστας πανω στο καπακι του επεξεργαστη με τη βοήθεια μιας πιστωτικής κάρτας ή κατι τετοιο.

Προσωπικά χρησιμοποιώ γαντι λαστιχένιο μιας χρήσεως και το δάκτυλο μου :p

Δεν εχουν καμια διαφορα στην αποδοση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.