mitsos1os Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2010 Καλησπέρα σας. Έχω την παραπάνω μητρική και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Αφού ανοίξει ο υπολογιστής, μετά από λίγο, (άσχετο χρονικό διάστημα, μπορεί να είναι 2-3 δευτερόλεπτα ή και 2-3 λεπτά.....) κλείνει ο υπολογιστής και μετά από λίγο ξαναανοίγει μόνος του. Αφού κοίταξα ότι όλα είναι συνδεμένα σωστά άρχισω να ψάχνω πια συσκευή ευθύνεται για αυτό, αφού δεν τίθεται θέμα Drivers κλπ γιατί αυτό συμβαίνει πριν μπει καν στα Windows. Να μην σας τα πολυλογώ κατέληξα να βρω ότι φταίει (τουλάχιστον έτσι φαίνεται), το καλωδιάκι που συνδέει το κουμπί reset του κουτιού στην αντίστοιχη υποδοχή της μητρικής. Αν αποσυνδέσω αυτό το καλώδιάκι, ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά. Αν το ξανασυνδέσω έχω απευθείας το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασα να το ισιώσω και να καθαρίσω όσο μπορώ τις επαφές αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα, ή γνωρίζει κάποια λύση για αυτό το θέμα; (εκτός από την προφανή να μην το συνδέσω.... Ευχαριστώ πολύ
Constandinos Δεκέμβριος 9, 2010 #2 Δεκέμβριος 9, 2010 μήπως το κουμπί του reset είναι κολλημένο? ρίξε μια ματιά
mitsos1os Δεκέμβριος 9, 2010 Author #3 Δεκέμβριος 9, 2010 Οχι φίλε μου το κουμπί δεν είναι κολλημένο. Το ξήλωσα από το κουτί και το λειτουργούσα με το διακοπτάκι. Τώρα αν αυτό είναι βραχυκυκλωμένο, δεν το γνωρίζω
brdj13 Δεκέμβριος 12, 2010 #4 Δεκέμβριος 12, 2010 Άλλαξε το και μην παιδεύεσαι. Δεν νομίζω να δυσκολευτείς να βρεις ένα κουμπάκι reset.
mitsos1os Δεκέμβριος 25, 2010 Author #6 Δεκέμβριος 25, 2010 Παιδιά το πρόβλημα ήταν το κουμπάκι. Όλα καλά τώρα. Το πρόβλημα λύθηκε. Ευχαριστώ... Καλές γιορτές!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.