Jump to content

LLLEFTERIS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ερωτηση.

Η μητρικη μου ειναι Gigabyte X58A-UD5 με 6 θεσεις για μνημες triple channel και εχω 6 μνημες Adata στα 1333.

Επειδη ειναι να στησω 3 μηχανηματα για δουλειες γραφειου δεν μπορω να παρω απο ενα ζευγαρι απο τις δικιες μου μνημες να τις βαλω πανω; γιατι ετσι κι΄αλλιως θελω να τις αλλαξω.

Φυσικά και μπορείς. Αρκεί βέβαια οι μητρικές απο τα 3 συστήματα που θέλεις να βάλεις τις μνήμες να υποστηρίζουν μνήμες ddr3.

Το μονο προβλημα που ισως δημιουργηθει , ειναι οτι αν παθει κατι η μια - πρεπει να επιστρεψεις μαζι και τις αλλες 2 για εγγυηση (αφου πανε πακετο και οι 3 μαζι).

Αν τα pc ειναι στον ιδιο χωρο , για να μπορεις να παρεις τις αλλες οποτε χρειαστει , δε θα χεις ουτε απ αυτο το θεμα προβλημα.

Αλλα οτι θα δουλεψουν , θα δουλεψουν. (προβλημα συμβατοτητας δε νομιζω να υπαρξει.)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.