ergotelis Μάρτιος 16, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από antonisk7 Ναι 1-2 βαθμούς κάτω. Για σίγουρα πράγματα , μόλις παραλάβω την Λ30 από rma θα κάνω τεστάκι με το ίδιο σύστημα , αλλάζοντας την αντλία και θα μετρήσω ροές... Τι διάταξη είχες και είδες τέτοια διαφορά?Δηλαδή η αντλία είναι μετα το μπλοκ ή πριν το μπλοκ είναι η αντλία?Εν ολίγοις βάζει ή βγάζει νερό στο μπλοκ?Γιατί η διαφορά ίσως εξηγείται από αυτό που λένε ότι η L30 ζεστένει το νερό,να δοκιμάσεις τις αντλίες συνδενδεμένες μετά το μπλοκ (να παίρνουν νερό από αυτό και να το πάνε στο ψυγείο) και να δεις εκεί διαφορά αν γίνεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Μάρτιος 16, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Μιας και λέμε για τις hydor ας πω και εγώ για την δικιά μου (L25) την οποία την έχω 1 χρονο και τελευταία ακούγεται εκνευριστικά πολύ. Και μια ερώτηση: οταν η αντλία λειτουργεί χωρις νερό ακούγεται πολύ?? Γιατί όταν την πρωτοπήρα και την έβαλα να δουλέψει (χωρίς νερό) ακουγόταν παρά πολυ... Βάζω και μια φοτο της υδροψυξης μήπως εχω τίποτα λάθος και γι'αυτο ακούγεται ο θόρυβος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Μάρτιος 16, 2006 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 βάλε από κάτω της τπτ βαμβάκι ή κάτι μαλακό και βίδωσε πιο καλά στο τοίχο την βάση της!Παράγει κραδασμούς αν ακουμπά σε κάτι χαλαρό,μπορεί στο τοίχο να μην έχει βιδωθεί γερά το τζάμακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Μάρτιος 16, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Βάλε την να παταει σε αντικραδασμικο υλικο. μεγάλο μηκος σωληνων νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orion_GR Μάρτιος 16, 2006 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Eheim 1250 24/7 κανένα πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Μάρτιος 16, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 13:57] βάλε από κάτω της τπτ βαμβάκι ή κάτι μαλακό και βίδωσε πιο καλά στο τοίχο την βάση της!Παράγει κραδασμούς αν ακουμπά σε κάτι χαλαρό,μπορεί στο τοίχο να μην έχει βιδωθεί γερά το τζάμακι! Βάλε την να παταει σε αντικραδασμικο υλικο Την αντλία την έχω πολυ καλά βιδωμένη και με ροδέλες απο λάστιχο. μπορεί να παράγονται βέβαια λιγη κραδασμοί γιατι ολο τι κουτι της υδροψυξης βρίσκεται βιδωμένο στο κατω μέρος του γραφείου. (υπάρχει κενό απο πισω για να φεύγει ο ζεστός αέρας απο το ψυγείο) Αλλά ρε παιδιά δεν μου απαντήσατε αν η αντλία αυτη κανει θόρυβο οταν λειτουργεί χωρίς νερό. Γιατί αν δεν κάνει τοτε η αντλία μου είναι προβληματική Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Μάρτιος 16, 2006 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από Reaper [Σήμερα, στις 15:51] Μιας και λέμε για τις hydor ας πω και εγώ για την δικιά μου (L25) την οποία την έχω 1 χρονο και τελευταία ακούγεται εκνευριστικά πολύ. Και μια ερώτηση: οταν η αντλία λειτουργεί χωρις νερό ακούγεται πολύ?? Γιατί όταν την πρωτοπήρα και την έβαλα να δουλέψει (χωρίς νερό) ακουγόταν παρά πολυ...Βάζω και μια φοτο της υδροψυξης μήπως εχω τίποτα λάθος και γι'αυτο ακούγεται ο θόρυβος Στην έξοδο της αντλίας έχεις λυγίσει πολύ το σωλήνα. Σχεδόν 120 μοίρες γωνία έχεις. :sick: Βγάλε τις βεντούζες και βάλε την να πατάει σε αντικραδασμικό υλικό. (Κάτι σαν μικρό σφουγγαράκι αν έχεις).Κάτι σαν αυτά που έχουν μέσα οι μητρικές... Δίπλωσέ το μία δύο φορές και βάλτο κάτω από την αντλία.Έχεις κάνει καλή εξαέρωση??Έχει μπουρμπουλίθρες μέσα το κύκλωμα??Κανονικά δεν θα έπρεπε να ακούς τίποτα από την αντλία.Τι νερό έβαλες? Πρόσθετα έβαλες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocu Μάρτιος 16, 2006 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2006 ο θορυβος που ακους οταν δεν εχεις νερο μεσα ειναι ο αερας και αυτος ο θορυβος σημαινει οτι την καταστρεφεις σιγα σιγαοταν ακους να παει να γινει αυτος ο θορυβος σημαινει οτι εχεις αερια μεσα (απο εξατμισεις του νερου κλπκλπ) και πρεπει να κανεις εξαερωση..θα πρεπει να εχεις στο ντεποζιτο μια τρυπα για να μπορεις να το κανεις αυτοοσο για το αλλο που ακουσα οτι η eheim ειναι πιο αθορυβη απο την hydor νομιζω οτι ειναι λιγο λαθος...(νομιζω ετσι??)οτι ειναι καλυτερη ειναι αλλα κανει και τα 2πλασια λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Μάρτιος 17, 2006 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από nkoumle [Χθες, στις 19:48] Στην έξοδο της αντλίας έχεις λυγίσει πολύ το σωλήνα. Σχεδόν 120 μοίρες γωνία έχεις. :sick: Βγάλε τις βεντούζες και βάλε την να πατάει σε αντικραδασμικό υλικό. (Κάτι σαν μικρό σφουγγαράκι αν έχεις). Κάτι σαν αυτά που έχουν μέσα οι μητρικές... Δίπλωσέ το μία δύο φορές και βάλτο κάτω από την αντλία. Έχεις κάνει καλή εξαέρωση?? Έχει μπουρμπουλίθρες μέσα το κύκλωμα?? Κανονικά δεν θα έπρεπε να ακούς τίποτα από την αντλία. Τι νερό έβαλες? Πρόσθετα έβαλες?? Λοιπόν τους κραδασμούς τους απορρίπτουμε ως αίτιο του θορύβου γιατι νομίζω οτι δεν οφείλετε εκεί. Μπουρμπουλήθρες δεν εχω στο κύκλωμα και νομίζω οτι η εξαέρωση εχει γινει σωστα αφου στο πανω μερος του τανκ υπαρχει μια μεγάλη τρυπά. Το νερό ειναι αφιονισμένο και παραφλου (δεν θυμάμαι ακριβώς αναλογία) Νομιζω οτι ο θόρυβος γινεται γιατι υπάρχει αερας στο κύκλωμα αλλα δεν μπορω να εντοπίσω τι λάθος εχω κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.