Jump to content

που θα βρω αυτον τον driver??

andreas19

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.

Μπαινω απευθειας στο θεμα μας!

εχω αυτο το λαπτοπ Sony VAIO Z (VGN-Z540) - The Best Notebooks of 2008 Sony VAIO Z (VGN-Z540).

Του ειχα εγκατεστημενη μνημη 3 gb και του εκανα προσφατα αναβαθμιση σε 4gb.

Ειχα windows 7 ultimate 32αρια και πηγα σε 64αρια για να μου αναγνωριζει ολη την μνημη..

Ως εδω καλα!Αρχισα να εγκαθιστω τους drivers ΑΛΛΑ μεσα απο το site της sony,παρολο που υποτιθεται πως εχει για τα 7 ultimate x64 οι μισοι δεν δουλευουν..Και ο ενας driver ειναι βασικος μιας και το συγκεκριμενο λαπτοπ εχει δυο κουμπια πανω που πατωντας το ενα ανεβαζεις τις στροφες του ανεμιστηρα και πατωντας το αλλο τις κατεβαζεις..

αλλα ελα που δεν τον βρισκω τον ατιμο και ειναι απαραιτητος μιας και οταν κανω βαριες δουλειες το λαπτοπ ζεσταινεται αφου ειναι στις λιγες στροφες!

εχει κανεις καμια ιδεα που μπορω να το βρω;εχω googlαρει οτι τραβαει του καθενος η ορεξη αλλα τιποτα δεν βρισκω!διαβασα σε ενα φορουμ(ξενο) πως και ενα αλλο παιδι ειχε το ιδιο θεμα με εμενα αλλα κανενας δεν του εχει απαντησει..

Να σημειωσω πως πλεον του εβαλα τα 7 home x64 μπας και εφταιγε το λογισμικο..

αλλα και παλι τα ιδια ..δεν βρισκω πουθενα κατι!

καμια ιδεα πληζ;;:slap:

Ειναι στις αμεσες προτεραιοτητεες μου.

ελεγα να τους επαιρνα τηλεφωνο εδω στην Ελλαδα αλλα σιγα μην συνεννοουμουν.

Θα με παρεπεμπαν στα κεντρικα και αντε βγαλε ακρη μετα!:sick:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.