Jump to content

Νεα κάρτα γραφικών

wesker

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Ένας φίλος μου έχει την 9800GT και σκέφτεται να αναβαθμίσει σε κάτι καλλίτερο από αυτήν, αλλά να μείνει οικονομικά σε κάτι κοντά στα 100€ αν γίνεται. Έχετε να προτείνετε κάτι;

Δεν νομίζω ότι θα κάνει ουσιαστική αναβάθμιση της 9800 με 100 ευρώ. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα πάρει μια λίγο καλύτερη μεταχειρισμένη κάρτα, αξίζει τον κόπο;

Δεν τον απασχολεί να βρεί κάτι σε μεταχειρισμένο, ίσα ισα αν δουλεύει κομπλέ. Γι'αυτο έχει βάλει όριο τα 100€ αντε βία τα 130€. Το θέμα είναι να βρεί κάτι που θα κάνει ουσιαστική διαφορά και όχι να δώσει χρήματα για κάτι που δεν θα τον βολέψει. Αυτή την στιγμή δουλεύει με έναν Intel 9400 Quad, 6GB μνήμης, και νιώθει οτι θα ήθελε κάτι καλλίτερο για gaming από άποψης γραφικών..

[EDIT]: Στο msn που μιλάμε λέει οτι χαλβαδιάζει αυτήν Σε σχέση με την 9800GT 512Ram λέει τίποτα;

Πες του να πουλήσει αυτή που έχει,να βάλει και τα 130 και να πάρει αυτή:GIGABYTE GEFORCE GTX460 GV-N460OC-1GI OVERCLOCK 1GB PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR

Πόσο μπορεί να πιάσει η 9800GT μεταχειρισμένη;

40 maybe !!

Αφού όταν βρεις αγοραστή θα σου πει, κοίτα φίλε στο σκρουτζ έχει 80 ευρώ και είναι και green edition !! :p

Μάλλον θα πάει για πώληση η 9800GT για κάνα 50αρικο. Θα πάρει ο φίλος αύριο λέει σε σκρουτζομάγαζα να μάθει αν είναι διαθέσιμη και αν δεν είναι θα την βάλει λέει για πώληση κοντά στα 60€. Της ASUS την 9800GT έχει και την βλέπω στο σκρουτζ στα 100€+.

Θέλω και εγώ μια καρτούλα παιδιά.

Δίνω μέγιστο τα 150€ και δεν με πειράζει αν είναι μεταχειρισμένη (προφανώς να είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση)

Τώρα έχω μία 7800gt και δε θέλω να παίζω πολλά παιχνίδια. Βασικά Pro Evolution Soccer σε καλή ποιότητα και άντε και κανένα shooting χωρίς πολλές απαιτήσεις.

Θα τη βάλω μάλλον με αυτή την οθόνη (αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά δεκτό) Samsung 2433BW 24" κυρίως για ταινιούλες και προγραμματισμό.

Είμαι τελείως outdated με τις καινούριες κάρτες και τεχνολογίες και οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν σημαντική. Δεν ανοίγω καινούριο θέμα και ελπίζω να μην πειράζει τον topic starter που έγραψα εδώ.

Ευχαριστω:)

Δεν ανοίγω καινούριο θέμα και ελπίζω να μην πειράζει τον topic starter που έγραψα εδώ.

Ευχαριστω:)

Καλά έκανες! Εγώ πήρα τις απαντήσεις που ήθελα οπότε ας μην γεμίζουμε το forum με ίδια θέματα συνέχεια, οπότε συνέχισε το topic μου με τις δικές σου ερωτήσεις :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.