daron Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2010 καλησπερα παιδια.εχω ενα υπολογιστη εδω και 4 χρονια.δεν μου ειχε βγαλει καποιο προβλημα.στη συνεχεια πεiρα ενα λαπτοπ και δεν τον χρησιμοποιουσα καθολου.τον ανοιξα σημερα και ενω λειτουργει δεν ανταποκρινεται.η οθονη γραφη off mode,ενω την οθονη την συνδεσα με το λαπτοπ και ηταν οκ..καικε η καρτα γραφικων μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Δεκέμβριος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 κανει beep κανονικα?εχεις αλλο πσ να δοκιμασεις καρτα γραφικον ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Δεκέμβριος 6, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Moνο αν βρεις καμια αλλη καρτα και την βαλεις επανω θα ξερεις σιγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Δεκέμβριος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 σαν πρώτη δοκιμή βγάλε την κάρτα γραφικών, φυσα στο σημείο που κουμπώνει με την μητρική, ξανα βάλτην και δοκίμασε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Δεκέμβριος 7, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 H βγαλε τη μια ραμ και προσπαθησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
daron Δεκέμβριος 7, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 παιδια σας ευχαριστω πολυ!ενα φησιματακι ηθελε!ολα οκ!:dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.