D Ace Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2010 λοιπον, παρατηρουσα στο everest πως τα clock του cpu ανεβοκατεβαινανε και αποφασησα να κλεισω την εξοικονομηση ενεργειας... ε μετα μπλοκαρανε τα βιος πατησα to clr mos και μετα το χαοσ. μετα την σημαια των windows που φορτωνει μολις γραφει το welcome μπλε οθονη. οσα restart να κανω, οτι και να κανω απο το safe mode τιποτα. στο startup repair λεει πως δεν εχει τιποτα. to restore κολλαει... τι μπορω να κανω περα απο format? τωρα μπαινω απο το pc μου που εχει το προβλημα αυτο αλλα απο safe mode... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Δεκέμβριος 5, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 δοκημασα και το bootsect απο το command αλλα παλι τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 5, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 Μην κάνεις double post φιλικά πάντα Στην μπλέ οθόνη τι λέει? Αν δεν προλαβαίνεις να δεις τι γράφει απενεργοποίησε την αυτόματη επανεκκίνηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Δεκέμβριος 5, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 το εκανα φορματ. στην μπλε οθονη μου εβγαλε συνολικα 2-3 διαφορετικα. βεβαια η μπλε οθπονη εμφανιστηκε κοντα στισ 20-30 φορες. ελεγε shut down to protect your harware καπως ετσι. τα αλλα δεν προλαβα να τα διαβασω. μεχρι και στο φορματ εσκασε μπλε οθονη.... βασικα πανω που νομιζα πως εφτιαξε μονο του μολις παταγα να ανοιξω ενα προγραμμα μπλε οθονη και παλι. τωρα με το φορματ ολα κομπλε.τελικα μου την ξαναεβγαλε 2-3 φορες και μετα το φορματ... βεβαια μονο οταν πανε να ξεκινησουν τα windows. μετα ευτυχως ολα δουλευουν ρολοι... τι να φταιει ομως??την ξαναβγαλε και παλι εγτασε στο σημειο του φορματ. μετα μου ειπε ενας φιλος μου πως ειχε το ιδιο προβλημα οταν καναμε o/c. μολις το εβγαλε ολα οκ. βασικα εμενα μου δημιουργηθηκε μολης εβγαλα την εξοικονομηση ενεργειας... εχω την gigabyte x58 ud7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 11, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 reset bios εκανες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Δεκέμβριος 12, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 απειρες φορες. βασικα απο οτι καταλαβα εχει θεμα με την εξοικονομηση ενεργειας στο pc. αν την βαλω στο off τα παιζει. o/c που ειχα κανει και την ξεχασα στο On πηγενε μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.