allos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2010 Έχω ήδη τον WD ΜyBookWorld 1TB o οποίος είναι τραγικαααααααααά αργός.και τώρα θέλω να πάρω και άλλον και σκέφτομαι για αυτόν εδώ WESTERN DIGITAL WDH1NC20000E MY BOOK WORLD EDITION NETWORK DRIVE 2TBWESTERN DIGITAL WDH1NC20000E MY BOOK WORLD EDITION NETWORK DRIVE 2TB - - E-SHOP.GRΞέρει κανείς αν έχει βελτιώσει τίποτα η WD σε σχέση με την ταχύτητα δικτύου ..... ή κλασσικά πάει πάλι με μεταφορές των 4-5mb/s ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 NAS Performance Comparison Charts - File Copy Write Performance - SmallNetBuilderΔιάλεξε από τα φίλτρα τον κατασκευαστή και δες...Θα σου πρότεινα κάποιον άλλο όπως το my book live το οποίο είναι πολύ γρήγορο, δες το review... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Δεκέμβριος 5, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 Ωραίος !!!!Από ότι διάβασα στο review που μου έστειλες έχει τρελές ταχύτητες !! (σε σχέση με την βλακεία που έχω τώρα)Μάλλον τον Live θα πάρω αλλά στα 2ΤΒ... αν τον βρώ κάπου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 5, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 Μόνο εδώ τον έχουν (στα 222€), αλλά δεν ξέρω τι παίζει με το κατάστημα (αν είναι καλό κτλ)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkaretsos Δεκέμβριος 5, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 222 € για 2 TB... πολλά δεν είναι ρε παιδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 5, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 Γύρω στα 100€ έχει ένας δίσκος 2ΤΒ, τα υπόλοιπα λεφτά που πληρώνεις είναι το ethernet... σίγουρα αν περιμένεις μερικούς μήνες η τιμή φυσικά θα πέσει, αλλά δεδομένης της ταχύτητάς του, θα έλεγα είναι και λίγα... άλλα NAS με πολύ μικρότερη ταχύτητα και από παραδοσιακούς κατασκευαστές NAS, είναι 2 και 3 φορές ακριβότερα...Αν είχε 15-30ΜΒ/sec φυσικά και δεν θα άξιζε...Αυτή τη στιγμή (για NAS πάντα) είναι το καλύτερο από άποψη performace/value...εδιτ:Δες και εδώ, αλλά επέλεξε στα φίλτρα ένα εύρος τιμής 0-200, γιατί θα σου βγάζει και τα θηρία με κόστος >2000$... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Δεκέμβριος 6, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Παίδες, Ποια είναι τα +/- σε σχέση με ένα καλό εξωτερικό esata;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 6, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Τους usb/firewire/e-sata μπορείς να τους έχεις συνδεδεμένους μόνο σε ένα υπολογιστή κάθε φορά και πρέπει να τον μετακινείς κάθε φορά... ο ethernet είναι μόνιμα συνδεδεμένος στο router/switch και έχουν ταυτόχρονα πρόσβαση όλοι οι υπολογιστές του δικτύου, είτε μέσω ethernet είτε μέσω wireless (αν υπάρχει έστω ένα wi-fi spot στο subnet)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Δεκέμβριος 6, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Τους usb/firewire/e-sata μπορείς να τους έχεις συνδεδεμένους μόνο σε ένα υπολογιστή κάθε φορά και πρέπει να τον μετακινείς κάθε φορά... ο ethernet είναι μόνιμα συνδεδεμένος στο router/switch και έχουν ταυτόχρονα πρόσβαση όλοι οι υπολογιστές του δικτύου, είτε μέσω ethernet είτε μέσω wireless (αν υπάρχει έστω ένα wi-fi spot στο subnet)...Θέλω κάποιο ιδιαίτερο router; Έχω ένα wi-fi της intracom - NetFaster IAD2.Επίσης αν καταλαβαίνω από τα specs του NAS QNAP Systems, Inc. ( TS-210 Turbo NAS ) - Quality Network Appliance Provider μπορώ να έχω access από μακριά με κλειστό το κυρίως σύστημα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Δεκέμβριος 24, 2010 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2010 το σκεφτομαι και γω να παρω εξωτερικο σκληρο τωρα και θα προτιμουσα να ειναι ethernet για να μπορω να εχω τα αρχεια μου σε ολους του υπολογιστες του σπιτιου(μεσω wifi).ποιον προτεινετε?wd my book live?υγ.σορρυ που γραφω εδω αλλα μην ανοιγω αλλο θεμα για το ιδιο πραγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.