jax7480 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2010 Χαιρετώ σας, άπαντες.Η ερώτηση είναι απλή.Γνωρίζει κάποιος ή μπορεί να μετρήσει κάποιος, την απόσταση των τρυπών περιμετρικά του πυρήνα στην GTX 580;Ερωτώ γιατί σε αλλαγή που πρόκειται να προβώ στα κοντά θέλω να ξέρω αν ταιριάζει το waterblock μου.Επίσης, όποιος έχει reference design nvidia GTX 480, θα ήθελα παρακαλώ μία υψηλής ανάλυσης φωτογραφία απο το backplate της κάρτας.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Δεκέμβριος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, αλλά επειδή το είχα ψιλοκοιτάξει ενημερωτικά το θέμα βρήκα αυτά. Ελπίζω να σε βοηθήσουν. [Official] GTX580 News/Review Thread - Page 5 - Overclock.net - Overclocking.net 480 580 GTX480 Waterblock fit 580? - Overclock.net - Overclocking.net HEXUS.net - Review :: NVIDIA GeForce GTX 580 graphics card review : Page - 3/20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Δεκέμβριος 5, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 διάβασε αυτό,[http://3dvision-blog.com/testing-geforce-gtx-480-vs-gtx-580-for-gaming-in-stereo-3d-mode/ο τύπος αναβάθμισε από 480 sli σε 580 και χρησιμοποίησε τα παλιά full cover block που είχε άρα λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 5, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Δεν ειναι full cover waterblock αυτο που θα χρησιμοποιήσω, οπότε δεν τίθεται θέμα για vrm, μνήμες κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Δεκέμβριος 6, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Επειδη εχω 480 wb και πηρα την 580 προσφατα εψαξα να δω αν μπαινει το 480 στην 580 αλλα ματαια.εσυ ειπες 8α ψυξεις μονο το chipset?και οι vrm ram ktl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.