GaMeMaSTeR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2010 Θέλω να κάνω τον παρακάτω κώδικα να δουλέψει. γίνεται;....var message = []for(....){message[ι] = document.write('...' + array1 + '...' + array2[j]);}Δηλαδή θέλω να γεμίσω ένα array με το αποτέλεσμα της document.write... μήπως πρέπει να βάλω μια άλλη εντολή;Η διαδρομή ενός textarea που έχω βάλει είναι:<div id='div1'><div id='div2'><form id='form1'><textarea id='textarea1'></textarea></form></div></div>document.form4.textarea1.value = message ; //Είναι σωστό αυτό ή θα έπρεπε να γράψω κάτι άλλο;πχ: document.div1.div2.form4.textarea1.value ή document.getElementByID(textarea1).innerHTML ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
G0D Δεκέμβριος 4, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 Θέλω να κάνω τον παρακάτω κώδικα να δουλέψει. γίνεται;....var message = []for(....){message[ι] = document.write('...' + array1 + '...' + array2[j]);}Δηλαδή θέλω να γεμίσω ένα array με το αποτέλεσμα της document.write... μήπως πρέπει να βάλω μια άλλη εντολή;Η διαδρομή ενός textarea που έχω βάλει είναι:<div id='div1'> <div id='div2'> <form id='form1'> <textarea id='textarea1'> </textarea> </form> </div></div>document.form4.textarea1.value = message ; //Είναι σωστό αυτό ή θα έπρεπε να γράψω κάτι άλλο;πχ: document.div1.div2.form4.textarea1.value ή document.getElementByID(textarea1).innerHTML ;;Ομολογουμένος με έχεις μπερδέψει....Δηλαδή τι ακριβώς ζητάς με απλά λόγια να γεμίσεις έναν πίνακα με άλλους πίνακες?Όσο για το πώς επιλέγεις αντικείμενα στην Javascript ένας είναι ο τρόπος: document.getElementByID('element_id') Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaMeMaSTeR Δεκέμβριος 4, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 θέλω να γεμίσω ένα πίνακα με μια φράση που θα περιέχει τιμές από άλλους πίνακες. Το λάθος μου ήταν ότι στην εκχώρηση δεν χρειάζεται το document.write και όταν έκανα post το thread το συνειδητοποίησα.. ο κώδικάς μου δουλεύει κανονικά επιτέλους.. πρέπει να σταματήσω να δουλεύω τέτοιες ώρες.... :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 4, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 Σβήνοντας το ομως δεν βοηθάς άλλους που ενδεχομένως συναντησουν παρομοιο προβλημα με το δικο σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.