SLN Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2010 Σημερις ξυπνησα για να βρω τον υπολογιστη win 7 x64 να κρασαρει συνεχως (καθε 10 δευτερολεπτα) ο Win Explorer με το γνωστο μνμ "θελετε να ξαναρχισετε κλπ κλπ"Με system backup καταλαβα οτι πρεπει να εφταιγε ενα "critical win update" που εκανε μονο του χτες βραδυ.Το παρατηρησε κανεις αλλος με win 7???p.s. το εβγαλα και μεχρι στιγμης δεν βλεπω κατι ανησυχητικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Δεκέμβριος 4, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 είχα το ίδιο πρόβλημα σε έναν υπολογιστή με win7 x64 full updated πριν κανά μήνα.Αντικατέστησα το explorer.exe με το δικό μου και επανήλθε (updates μέχρι τώρα όλα κανονικά) :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Δεκέμβριος 5, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 μπα! δεν παρατήρησα κάτι ύποπτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 7, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 Χμμμ μαλλον φαινεται οτι ειναι ενα "critical update" του Windows Defender.Ξερει κανεις πως απενεργοποιειται γενικα το προγραμμα?Να το μπλοκαρω απο το firewall? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Δεκέμβριος 7, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 Υπάρχει το Windows Defender service στα Administrative Tools > Services. Βάλτο σε Disabled (λογικά θα είναι σε automatic (delayed)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 7, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 Και εγώ κομμένο το έχω το defender Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Δεκέμβριος 7, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2010 Εγώ ΔΕΝ το έχω κομμένο. Έχω kaspersky antivirus (σκέτο) και Defender. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.