billpeppas Απρίλιος 22, 2004 #81 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Ok...Να δούμε τι θα γίνει.Ηρεμήσανε τα πνεύματα τουλάχιστον?Εν τω μεταξύ ο τίτλος του thread αναφέρεται στις τιμές των νέων καρτών της nVIDIA , και εμείς εδώ μιλάμε ( ? ) για... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 22, 2004 #82 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Δεν ξέρω και εγώ γιατί μιλάμε... απλά δεν μου αρέσουν τα κλειδώματα των threads, σαν λύση.... ναι, ξεφεύγει από το θέμα, και πολύ μάλιστα, άλλα καπου θέλω να πιστέυω ότι είστε εδώ γιατί σας αρέσει, και ότι και να ειπώθηκε, κάποια στιγμή με ποιο καθαρό μυαλο, μπορεί να τα δείτε διαφορετικά τα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 22, 2004 #83 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Εσεις ποια προτιματε την Nalu ή την Ruby.Δεν ειμαι ζωοφιλος οποτε δεν μου αρεσει η Nalu αλλα και η Ruby για τον λομπου ειναι.........Δεν θα ηταν καλυτερο να βαζανε καμια Monica Bellucci ή κανενα Βελζεβουλ????θα σας πω εγω γιατι ξεφυγε το θεμα!!!!!!!!!!!Γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο για το συγκεκριμενο θεμα οποτε περιμενουμε τις τιμες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 22, 2004 #84 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Και πρέπει να δημιουργώνται " τσακωμοί " και εντάσεις χωρίς λόγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Απρίλιος 22, 2004 #85 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Και πρέπει να δημιουργώνται " τσακωμοί " και εντάσεις χωρίς λόγο? Aμα σε χαλαει ρε Πεππα τι το διαβαζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 22, 2004 #86 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 ρε σιντο αμα ειναι ετσι ανοιξε ενα θεμα και μαλωνε με το αλλο παιδι μονοι σας , εδω αναποφευκτα θα το διαβασουν πολλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Απρίλιος 22, 2004 #87 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka ρε σιντο αμα ειναι ετσι ανοιξε ενα θεμα και μαλωνε με το αλλο παιδι μονοι σας , εδω αναποφευκτα θα το διαβασουν πολλοι Δεν καταλαβα ,ξεκινησα εγω κατι?το δικαιωμα του να αμυνομαι το εχω αν δεν κανω λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 22, 2004 #88 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 το εχεις σιντο αλλα νομιζω οτι δεν εχει νοημα να αμυνεσαι σε ενα φορουμ. απλα αφηνεις ττον αλλον να λεει αν νομιζεις οτι λεει βλακειες και κανεις ενα διπλο κλικ στο εικονοδιο farcry και τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 22, 2004 #89 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Λοιπόν, δεν ξέρω για εσάς, αλλά επειδή τα έχω πάρει άσχημα, αν ξαναγίνει post, ποιο off topic και από το off topic, απλά θα διαγράφετε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Απρίλιος 22, 2004 #90 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 το θεμα σκιστηκε τελειωςαπαραδεκτες συμπεριφορεςοχι μονο για τα παιδια που ηταν σε αντιπαραθεση (που κακως ηταν εδω μεσα)ποιος ο λογος για τοσα ασχετα ποστ βρε παιδια..βλεπετε οτι το θεμα δεν κλειδωνει γιατι πιστευουμε οτι καποια στιγμησοβαρευομαστεαλλα δεν....σας παρακαλω να μην συνεχιστει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.