Jump to content

4870 η gts 450?

D Ace

Recommended Posts

το ερωτημα το εχω ηδη θεσει απο τον τιτλο οπως φαινεται! εχω ηδη 2χ4870 σε cf. να αλλαξοπιστησω σε 2χgts 450 σε sli? απο οτι ειδα ειναι πανω κατω ιδιες στην αποδωση. εσεις τι θα μου προτεινατε? :hmm:

ειναι για το pc του αδερφου μου! στο δικο μου θα βαλω κατα το καλοκαιρι τις 69χχ. απλα επειδη αν τις πουλησω και παω στην πρασινη δεν θα εχω οικονομικη επιβαρυνση.

Aν θες να κανεις κατι αξιολογο μαζεψε παραπανω λ7 και πηγαινε σε 2χ/460/470/6850/6870.

Αν προτιμας μια καρτα κρατα τα 300ε που θα δωσεις για τις 450 πουλα και 100ε τις 2χ4870 και παρε μια 580 ή μια 5970.

Για οτι λιγοτερο απο τα παραπανω δεν αξιζει να ακνεις αναβ/ση.

δεν ειναι κανας extreme gamer ο αδερφος μου! 1η γυμνασιου ειναι! ουτε ξυνεται η τσεπη μου! απλα επειδη πηρε την 450 σημερα ενας φιλος και ειναι αρκετα κρυα και οικονομικη απο αποψη ρευματος, εχει τα νεα προτυπα dx11 sm5 και εχει και 600αρη τροφοδοτικο ελεγα να πηγαινα εκει μιας και απο αποψη επιδωσεων δεν θα ειχε διαφορα! ειναι και μαζεμενη σε μεγεθος μιας και οι 4870 βρισκουν στους δισκους σχεδον

βασικα μιλαω για διαστημα μετα απο 5-6 μηνες... τωρα δεν δινω φραγκο για τιποτα. μαζευω για αμαξι. απλα ελεγα μηπως εδινα τις 4870 και επαιρνα τωρα μια gts450. αργοτερα την δευτερη. αν ειναι οντως ιδια σε επιδωσεις οπως διαβασα γιατι benches δεν βρηκα...

βασικα μιας και ειναι ιδιες σε αποδωση (οντας και ατακιας) 3 ειναι οι λογοι που θελω να τις αλλαξω

-dx11

-μικροτερο μεγεθος

-λιγοτερο ρευμα

ειναι κατι γκουμουτσες τις sapphire αυτες που εχω τωρα. απο το catalyst μονο φτανουν: 850/1200!!! τις εχω στο δικο μου μιας και πουλησα την 5850 που ειχα και καηκε η μητρικη του αδερφου μου! :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.