overclocked Απρίλιος 14, 2004 Author #21 Απρίλιος 14, 2004 λοιπον η DFI ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ!!!! εκανα hot flash με ενα φιλαρακι με μια asus nforce1στην αρχη ειχαμε προβληματα αλλα μετα δοκιμασαμε με το aflash.exe utility της asus και τωρα ολα οκ!!Μπουταρει κανονικα..ειχα μπει και windows!!τωρα εχω ενα αλλο σοβαρο προβλημα!!!μου λεει missing operating system!!!ekana και format αφησα και μονο ενα δισκο και παλι τα ιδια!!!παω να κανω install me to cd ton xp και μολις κανει το πρωτο restart παλι missing operating system!!! ρε παιδια τωρα τι μπορει να εχει γινει???
overclocked Απρίλιος 14, 2004 Author #22 Απρίλιος 14, 2004 οκ το εφτιαξα και αυτο εφταιγε το LBA ΤΗΝΧ jimk !!!τωρα ειναι ολα οκ
Spyrus Απρίλιος 14, 2004 #24 Απρίλιος 14, 2004 Tώρα ποτέ ξανά αλλαγές στο bios ή flash το bios!A και μην κάνεις και restart / shut down.Ω, ρε τι έπαθα είμαι τελείος απογοητευμένος!Έχει κανείς bios saviour ή που μπορώ να βρω;
enduracell Απρίλιος 15, 2004 #28 Απρίλιος 15, 2004 Μπράβο overclocked Δυστυχώς το κόλλημα που παθαίνει το DFI (τουλάχιστον σε μένα) δε έχει να κάνει με corrupted ΒΙΟS, αφού όταν το ξαναέπαθα μετά το πρώτο hotflash είχα διπλό BIOS (διαφορετικές εκδόσεις) και δε POSTάρε με κανένα από τα δύο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.