overclocked Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2004 ειμαι γκατεμης!!!ειχα ενα προβλημα με το dvdr οποτε λεω να δω μπας και ευτεγε κανα bios update...αλλαζω καποια μπιος (επισης ειχα το προβλημα οτι βρισκει τον mobile οταν α\βαζω optimized default 800 mhz....)opote αλλαζα Bios,βαζω τελος ενα alpha(to eixa ksanabalei)και μετα το restart λεω ας κανω ενα clear cmos me to jumberaki...... ε ποτε ξανα δε ξανα ποσταρρε το Mobo....δεν δειχνει τιποτε οθονη ανοιγουν μερικα sec τα φωτακια της μνημης μου και μετα σβνουν και αναμοσβηνει το plhktrologioλογικα πρεπει να τα επαιξε το Bios e?επισης αναβουν και τα 4 λαμπακια της μητρικης.....εχετε καμια ιδεα τη να κανω?τωρα εχω βγαλει μπαταρια και εχω το jumberaki na kanei clearεχω 2 επιλογες η να παω για rma η να κανω HOTFLASHλετε να βοηθησει το hotlash?αφου λογικα θεμα Bios einai !!δεν γινετε να καηκε τιποτε...
JiMk Απρίλιος 13, 2004 #3 Απρίλιος 13, 2004 Βασικά βγάλε την VGA να δεις άμα χτυπήσουν τα beep.... αν χτυπήσουν, δεν έχεις corruption, έχεις κάτι άλλο.
Vadergr Απρίλιος 13, 2004 #5 Απρίλιος 13, 2004 Τα λαμπακια της μνημης αναψαν?Αν αναψαν εισαι οκ.Θα ηταν κριμ να πηγαιναν στραφι και αυτες
enduracell Απρίλιος 13, 2004 #6 Απρίλιος 13, 2004 είχα και εγώ μια πρόσφατη εμπειρία με μια DFI. Όταν πήγα να την πρωτοδοκιμάσω κολούσαν τα λαμπάκια (και τα 4 ή μερικές φορές μόνο τα 2) και δεν έκανε POST. Μετά πολλά αφού είδα ότι δεν αποφάσιζε να POSTάρει έκανα ένα hot-flash σε ένα Αlpha ΒΙΟS (δε θυμάμαι έκδοση). Αμέσως μετά το hotflash το mobo POSTάρε κατευθείαν. Αφού έπαιξα λίγο και μετά από πολλά save&exit και ψιλό oc. αποφάσησα να τη βάλω πάνω στο γραφείο μου. (την είχα στο πάτωμα) αφού λέω έγιανε. Έλα όμως που με το που την ξεμπριζωσα και την έβαλα στο desktop άρχισε πάλι τα κουλά. Δε έκανε POST με τίποτα. μετά από πολλά Clear CMOS και απανωτά reset POSTάρει και βάζω οptimized defaults , save&exit και πάλι no POST. Δε ξέρω αν έφταιγε το συγκεκριμένο BIOS (δοκίμασα 2) ή η mobo αλλά σίγουρα είναι από τα πιο περίεργα προβλήματα που έχω συναντήσει. Κάνε μια προσπάθεια με hot flash όμως και δες τι γίνεται στην περίπτωση σου.
overclocked Απρίλιος 13, 2004 Author #7 Απρίλιος 13, 2004 αυτο λεω να κανω και γω μαλλον την παρασκευη με ενα φιλαρακι....θα της κανουμε hotflash....γιατι δε νομιζω να εχει καει τιποτε....με του που την ανοιγω τα λαμπακια ειναι μονημα αναμενα!!και δεν ακουω και κανα bib οι μνημες αναβουν μια φορα και μετα σβηνουν....
Chosen Απρίλιος 13, 2004 #8 Απρίλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked..δεν δειχνει τιποτε οθονη ανοιγουν μερικα sec τα φωτακια της μνημης μου και μετα σβνουν και αναμοσβηνει το plhktrologio Βρε βρε τι μου θυμιζουν ολα αυτα... Καλωσηρθες στο μαγικο κοσμο της DFI
overclocked Απρίλιος 13, 2004 Author #9 Απρίλιος 13, 2004 ρε παιδια γιατι το floppy ΔΕΝ λειτουργει??δεν αναβει καν το λαμπακι....βοηθηστε με εχω σκασει πια.........
enduracell Απρίλιος 14, 2004 #12 Απρίλιος 14, 2004 παιδιά δε κάνω πλάκα και γω όταν έβαλα το floppy πάνω στη DFI, (είχα καιρό να το χρησιμοποιήσω) έπαψε να λειτουργεί πλέον. Μετά το δοκίμασα πάνω σε μια AN7 και AN78X και δε λειτουργούσε, νομίζω ότι είναι για RMA... είχαν και άλλοι συμπτώματα dead floppy πάνω στην DFI για chekάρε το
JiMk Απρίλιος 14, 2004 #13 Απρίλιος 14, 2004 χαχαχαχαχαα έλεος...... το δικό μου floppy πάντως καλά κρατεί.
enduracell Απρίλιος 14, 2004 #14 Απρίλιος 14, 2004 Nα και ένα άλλο παλικάρι με dead floppy, ή μήπως είναι ο δικός μας? lol
Vagouridis Απρίλιος 14, 2004 #15 Απρίλιος 14, 2004 DFI rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz my ash....τα λεγα δεν τα λεγα...αλλα τον Βαγγο ποιος τον ακουει , ρε ΔΦΙ πηγες και πηρες?
overclocked Απρίλιος 14, 2004 Author #16 Απρίλιος 14, 2004 dfi εχω εδω και μηνες!!!και μαλιστα δεν ειχα κανενα προβλημα...........αλλα ελα που θελησα και γω να κανω ενα clear cmos!!!τωρα τον π#$#λο θα κανω hot flash me τον soki μπας και την αναστησω.......
Vagouridis Απρίλιος 14, 2004 #18 Απρίλιος 14, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked dfi εχω εδω και μηνες!!!και μαλιστα δεν ειχα κανενα προβλημα...........αλλα ελα που θελησα και γω να κανω ενα clear cmos!!!τωρα τον π#$#λο θα κανω hot flash me τον soki μπας και την αναστησω....... Μα μεχρι να το παθει κανεις το προβλημα σαφως και δεν εχει προβλημα......
overclocked Απρίλιος 14, 2004 Author #19 Απρίλιος 14, 2004 λοιπον βοηθηστε...ειμαι τωρα σε ενα φιλο και κανουμε hotflash me mia asus nforce 1 ολα καλα βαλαμε και το bios moy αλλα οταν παταω την εντολη award flash../f bla bla βγαζει αυτοfail due to emm386 or qemm ειχαμε μπουταρει απο cdrom πειτε ιδεες
enduracell Απρίλιος 14, 2004 #20 Απρίλιος 14, 2004 Για να τo flashάρεις σωστά πρέπει να μη φορτώσεις τα emm86 κλ.π. κάνε μια δισκέτα καλύτερα από τα WinXP κατευθείαν.Ελπίζω να βρεις την ακρη γιατί όταν πας για hotflash από chipset σε chipset είναι λίγο ρευστά τα πράγματα και θέλει ψάξιμο. Μακάρι να είχα την standar διαδικασία να ξεμπέρδευες μια και καλή.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.