Jump to content

αργη εκκινηση

Lur

Recommended Posts

παιδια εχω προβλημα στα γουιντοους εξπι.

στα καλα καθουμενα ενω η επιφανεια εργασιας φορτωνε κανονικα με ολα της τα εικονιδια σε δευτερολεπτα μετα το μηνυμα 'καλως ορισατε',τωρα φορτωνει μονο τη φωτογραφια της επιφανειας και μετα απο περιπου 1 λεπτο ισως και παραπανω εμφανιζονται ενα-ενα τα εικονιδια τα οποια δεν ειναι ουτε 10.

δεν εγινε καποια αλλαγη λογισμικου η προσθηκη συσκευης.εχω μονο τα απαραιτητα να φορτωνουν στην εκκινηση ,εχω δοκιμασει αντιβαιρους ..χωρις αποτελεσμα.

το λειτουργικο ειναι εξπι προ σερβις πακ 3 2600 μπιλντ ελληνικα.

ακουω ιδεες...

φιλε εχεις ιο 100 τις 100! αν δεν θες να χασεις αρχεια ξεκινα την αντιγραφη σε καποιο εξωτερικο σκληρο γιατι πας για φορματ..

Δεν είναι λύση να μεταφέρει τα αρχεία κάπου άλλου και να κάνει format επειδή ο ιός δεν βρίσκετε στα αρχεία του λειτουργικού αλλά στα αρχεία που έχει .

ενας ιος ποτε δεν μολυνει μια ταινια η ενα mp3 η μια εικονα αλλα καποιο αρχειο του συστηματος.πιστευεις δηλαδη οτι αν σβησει ολα τα αρχεια που εχει και μεινουν μονο τα windows θα τον σβησει? δεν ειναι τοσο χαζοι οι επιτηθεμενοι.

ενας ιος ποτε δεν μολυνει μια ταινια η ενα mp3 η μια εικονα αλλα καποιο αρχειο του συστηματος.

Ναι δεν βγάζει προβλήματα στα αρχεία αλλά στο λειτουργικό αλλά ο ιός βρίσκετε σε αυτά τα αρχεία

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.