Jump to content

gigabyte ud3r x58a

Guest

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σας, εχω αγορασει την gigabyte ud3r x58a λειτουργει κανονικοτατα εκτος απο οταν συνδεω καλλωδια usb πανω στην motherboard απο το κουτι για τον μπροστινο πινακα του κουτιου δεν αναβη το pc. ειπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα η motherboard η απλα εγω να εχω χαλαση πιθανων κάποια απο τα καλωδια απο το κουτι, εχω το thermaltake vh8000.

και κατι αλλο καπως ακυρο, εχω ενα ποντικι το microsoft το 1.1 συνδεδεμενο σε usb 2.0 πισω στην μιτρικη, χαφνικα εσβησε σε μια φαση και οταν το εβαλα σε usb 3.0 θυρα λειτουργεισε κανονικα, χαναδοκιμασα να το βαλω σε usb 2.0

και δεν αναψε οταν ομως εκανα επανεκινηση το pc, ενιωσε.

θελω να μου πειτε μερικες περιπτωσεις που μπορει να σημβενουν.

βοηθηστε λιγο :)

ευχαριστω.

λαθος section το εβαλα ρε πεδια? δεν απαντησε κανεις :p

δεν ξερω να σου πω την αληθια, οταν βαζω τα usb της μιτρικης δεν ανιγι το pc, απλα θα ηθελα να μαθω μερικες περιπτωσεις ωστε να καθησω να το κοιταξω.

Εχεις κάνα από αυτά τα βύσματα που συνδέονται εσωτερικά στα usb headers και μπαίνουν σε pci slot στα κουτι?

Δοκίμασε/δανείσου για να δεις τι παίζει...

USB2PCI2PORT.jpg

αν παρω και δεν λειτουργει εχει προβλημα η μιτρικη, αν ναι μονο με αλαγμα μιτρικης ε?

το ελυσα το προβλημα κατι αλλο ακυρο ηταν , ευχαριστω παντως :) mech.

το ελυσα το προβλημα κατι αλλο ακυρο ηταν , ευχαριστω παντως :) mech.

Μπραβο!! Θα ηθελες μηπως αυτο το αλλο το ακυρο να το μοιραστεις μαζι μας? Οτι μαθαινουμε καλο ειναι!!!

απλα το συγκεκριμενο κουτι που εχω, τα usb μπροστα βγενουν σε 2 διαφορετικα καλωδια δεν εινε ενσωματομενα μαζι, και τα εβαζα στο ιδιο usb κουτακι ωστε δεν λειτουργουσε γιατι το 1 απο αυτα τα 2 usb 2.0 κουτακια ελειπε ενα pinaki, τελικα ηθελε ξεχωριστα το καθε καλωδιο του κουτιου σε διαφορετικα usb της μιτρικης μεσα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.