Jump to content

PSU ανοίγει μόνο του!

ngc4486

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρά σε όλους, είναι το πρώτο μου post στο forum, συγχαρητήρια για το πολυ όμορφο στέκι σας.

Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για ένα πρόβλημα που έχω με ένα τροφοδοτικό. Ας τα πάρουμε λοιπόν με τη σειρά. Το τροφοδοτικό είναι ένα Thermaltake TR2-500, γνωρίζω ότι είναι τα χειρότερα της εν λόγω εταιρείας, δυστυχώς δεν το ήξερα όταν το αγόραζα :rolleyes:. Το πρόβλημα που παρουσιάζει είναι ότι όταν συνδέω τη τροφοδοσία και θέτω το διακόπτη στο on το τροφοδοτικό μπαίνει σε λειτουργία χωρίς να ανοίξω το PC από το κουμπί. Λειτουργεί ο ανεμιστήρας του PSU και τα υπόλοιπα fan του PC χωρίς να κάνει κάτι άλλο ούτε boot όυτε η οθόνη ανοίγει, τίποτα... Την ίδια συμπεριφορά παρουσιάζει και εκτός κουτιού. Προφανώς το πρόβλημα είναι στο τροφοδοτικό, δεδομένου ότι είναι εκτός εγγύησης υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να το επαναφέρω στη ζωή; για να το έχω έστω για back up! Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι το λαμπάκι που έχει πίσω μένει στην ένδειξη stand-by παρόλο που το PSU ξεκινά να λειτουργεί, αλλάζει σε power on μόνο όταν βραχυκυκλώσω το πράσινο καλώδιο με μια γείωση. Μέτρησα όλες τις τάσεις με πολύμετρο και είναι οι προβλεπόμενες, μπορώ τουλάχιστον να το χρησιμοποιώ για να δίνω ρεύμα σε parts εκτός PC; είναι ασφαλές; ή να το πετάξω να τελειώνω!

δεδομένου ότι είναι εκτός εγγύησης υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να το επαναφέρω στη ζωή;

Middle-Size-House-Trash-Bin-Plastic-Trash-Can-Wastebin-Dustbin-Ash-Can-0403-.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.