kostikas11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2010 γεια σας ασχετως απο το username μου με λενε δημητρη και ειμαι απο το περιστερι στην αθηνα και ειμαι 19 χρονωνΟΙ ΤΡΕΛΕΣ ΜΟΥ : ασχολουμαι με gaming aφου εχω 7 κονσολες και ασχολουμαι με την κινητη τηλεφωνια αφου εχω σπιτι μου μολις 30 κινητα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 3, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 αχ κωστα κωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostikas11 Δεκέμβριος 3, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 δημητρη με λενε εσενα φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Dating forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 3, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 3, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Εγώ πάντως "ήμουν εδώ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Δεκέμβριος 3, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 ban για hijack Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 3, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 γεια σας ασχετως απο το username μου με λενε δημητρη και ειμαι απο το περιστερι στην αθηνα και ειμαι 19 χρονωνΟΙ ΤΡΕΛΕΣ ΜΟΥ : ασχολουμαι με gaming aφου εχω 7 κονσολες και ασχολουμαι με την κινητη τηλεφωνια αφου εχω σπιτι μου μολις 30 κινητα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ σου έχουν πει που έμπλεξες? έχουμε νεφελιμ και αστρολάβους εδώ, θα σου κάνουν την ζωή πολύ ενδιαφέρουσα κατά τα αλλα καλός ήρθες. επίσης καλο είναι να συνηθίσεις το "κώστα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Δεκέμβριος 4, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 obvious troll is obvious Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 4, 2010 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 ...Γεια σας ειμαι ο μαμιας της γειτονιάς σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 5, 2010 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 σου έχουν πει που έμπλεξες?έχουμε νεφελιμ και αστρολάβους εδώ, θα σου κάνουν την ζωή πολύ ενδιαφέρουσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.