ManolisX Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2010 Καλησπέρα.Σήμερα ο πληροφορικός μας μας ανέθεσε μία εργασία,σχετικά με την τεχνολογία,αλλά δεν βρίσκω για τί να γράψω.Έχετε να προτείνετε κάτι;Ευχαριστώ!
dunkel_Stern Δεκέμβριος 3, 2010 #2 Δεκέμβριος 3, 2010 ManolisX έγραψε: Καλησπέρα.Σήμερα ο πληροφορικός μας μας ανέθεσε μία εργασία,σχετικά με την τεχνολογία,αλλά δεν βρίσκω για τί να γράψω.Έχετε να προτείνετε κάτι;Ευχαριστώ!κανε μια ανάλυση στην διαφορα των nVidia και AMD gpu, η κανε μια εργασία την εξέλιξη των επεξεργαστών μέσα στα τελευταία 20 χρονια
pontium Δεκέμβριος 3, 2010 #3 Δεκέμβριος 3, 2010 Γράψε για κάτι που χρησιμοποιείται σχεδόν απο όλους πχ την κινητή τηλεφωνία.Ωραίο θέμα και με πολύ ζουμί που θα γεμίσεις αρκετές σελίδες.
Constandinos Δεκέμβριος 3, 2010 #4 Δεκέμβριος 3, 2010 κοίτα, επειδή είναι σχολική εργασία, προφανώς θες κατι απλό, υπαρχουν πάρα πολλά θέματα που μπορείς να ασχοληθείς. Η διαφορά ειναι το κατα πόσο θες να παρουσιάσεις μια καλή εργασια η απλά να κάνεις copy paste απο την wikipedia.... με πρόχειρο search μπορείς να πάρεις ιδέες απο εδώ Ένα ιστολόγιο για το μάθημα της Β' Λυκείου ΓΕΛ Τεχνολογία Επικοινωνιων... αν καταλήξεις σε κάποιο θέμα, εδώ ειμαστε. :dance3:
dunkel_Stern Δεκέμβριος 3, 2010 #5 Δεκέμβριος 3, 2010 διάλεξε θέμα με το "ποσο χαλια είναι τα iphone και τα mac και γιατί"..φυσικά η εργασία είναι έτοιμη, ώρες όλα τα posts που έχω κάνει με θέμα apple, ξόδεψε 10' για να τα κολλήσεις μεταξύ του και done.ένα 20 το έχεις, εκτος και άμα ο καθητής σου έχει mac
Constandinos Δεκέμβριος 3, 2010 #6 Δεκέμβριος 3, 2010 dunkel_Stern έγραψε: κανε μια ανάλυση στην διαφορα των nVidia και AMD gpu, η κανε μια εργασία την εξέλιξη των επεξεργαστών μέσα στα τελευταία 20 χρονιαανάλυση στην διαφορά nvidia k ati? σχολική εργασία ειναι....το δευτερο θέμα ειναι καλό, με πολύ υλικο online... θα το πρότεινα και εγώ, αλλα πιστεύω η μιση του ταξη αυτό θα γράψει.....
Constandinos Δεκέμβριος 3, 2010 #7 Δεκέμβριος 3, 2010 constandinos έγραψε: ανάλυση στην διαφορά nvidia k ati? σχολική εργασία ειναι....το δευτερο θέμα ειναι καλό, με πολύ υλικο online... θα το πρότεινα και εγώ, αλλα πιστεύω η μιση του ταξη αυτό θα γράψει.....εδιτ.... χίλιες φορές να ασχοληθεί με κάτι γενικό όπως Ιστορία των Δορυφορικών Συστημάτων - satspot.gr | Τεχνολογία, Επικοινωνίες .....
dunkel_Stern Δεκέμβριος 3, 2010 #8 Δεκέμβριος 3, 2010 βασικά πέρα από την πλακα, πάρε κ ανέλυσε κάποιο απλό πράγμα όπως τα ποντίκια η τα πληκτρολόγια επίσης προσπάθησε να φύγεις από ολοκληρωμένα συστήματα όπως κινητά (γιατί όλοι για αυτά θα γράψουν).εγώ στην θέση σου στάνταρ θα έπιανα τα μέσα αποθήκευσης, ξεκινώντας από τις μαγνητικές ταινίες φτάνοντας στους SSD
aeroengine Δεκέμβριος 3, 2010 #9 Δεκέμβριος 3, 2010 ή μπορεις να κανεις μια εργασια για το hacking γενικα οπως εκανα και εγω πριν χρονια...η καθηγητρια μου δεν ηξερε την τυφλα της γενικοτερα οποτε εξηγωντας τις βασικες εννοιες που ανεφερα μεσα στην εργασια φαινομουν θεος της πληροφορικης στα ματια της...Οποτε οχι μονο 20 μου εβαλε...ηθελε και αυτογραφο..χαχαχα:hang3:
Reaper Δεκέμβριος 3, 2010 #11 Δεκέμβριος 3, 2010 Μερικες ιδεες:String theory - Wikipedia, the free encyclopediaGame theory - Wikipedia, the free encyclopediaPrime number - Wikipedia, the free encyclopediaCryptography - Wikipedia, the free encyclopediaCipher - Wikipedia, the free encyclopediaData mining - Wikipedia, the free encyclopedia
z3et Δεκέμβριος 3, 2010 #12 Δεκέμβριος 3, 2010 Ναι, ειδικα το πρωτο, για 1η λυκειου εργασια ειναι οτι πρεπει Η ιδεα του Dunkel για τα μεσα αποθηκευσης ειναι πολυ καλη παντως
ManolisX Δεκέμβριος 3, 2010 Author #13 Δεκέμβριος 3, 2010 Καλησπέρα και πάλι.Συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα,τώρα τέλειωσα απ'τα φροντηστήρια.Θα κοιτάξω τις απαντήσεις σας και θα κάνω edit σε λίγο να πώ την γνώμη μου
ManolisX Δεκέμβριος 4, 2010 Author #15 Δεκέμβριος 4, 2010 Θέλω αυτό που θα ετοιμάσω,να είναι μοναδικό.Δεν θέλω να κάνω μόνο ενα google fu.Θέλω 20αρι Αύριο το πρωί που θα έχω καθαρό μυαλό θα ξανακοιτάξω τις απαντήσεις γιατί είμαι κάργα εξαντλημένος!
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 4, 2010 #16 Δεκέμβριος 4, 2010 το 20 είναι ανάλογα με τον καθηγητή !!! τι θέλει να κάνει ...ή να σε βοηθήσει η να σε πετσοκόψει !
ManolisX Δεκέμβριος 5, 2010 Author #17 Δεκέμβριος 5, 2010 Λοιπόν παιδιά!Θα συζητήσω με το παιδί που έχουμε αναλάβει την εργασία και θα επιστρέψω για νέα
Kosmos Δεκέμβριος 5, 2010 #18 Δεκέμβριος 5, 2010 Αν ο καθηγητης σας ειπε καντε εργασια με τιτλο "Τεχνολογια", μαλλον ειναι φιλολογος με ecdl. Τωρα συνυπολογιζοντας οτι το μαθημα ειναι η Πληροφορικη, μαλλον θα εννοει την τεχνολογικη εξελιξη των πληροφοριακων/υπολογιστικων συστηματων (η/υ, κινητα, τηλεορασεις κτλ κτλ). Αλλα και παλι το ευρος που μπορεις να κινηθεις ειναι τεραστιο. Φαινεται κιολας απο τις απαντησεις που παιρνεις εδω. Ο καθενας οπως καταλαβαινει τον ορο τεχνολογια σου δινει και διαφορετικη απαντηση.Οποτε για να τα συνοψισεις ολα σε ενα θεμα, λογικο μου φαινεται να γραψεις γυρω απο την εξελιξη του μεγεθους και της ταχυτητας των υπολογιστικων συστηματων.
Hydra Δεκέμβριος 6, 2010 #19 Δεκέμβριος 6, 2010 Οριστε η δικια μου.Feel free to take ideas or the whole thing.http://www.thelab.gr/oi-dikes-sas-parousiaseis/cpu-ergasia-texnologias-a-lykeiou-62749.htmlδες και τι λενε τα παιδια απο κατω,γιατι ειχα και λαθη...
milios Δεκέμβριος 7, 2010 #20 Δεκέμβριος 7, 2010 Φίλε επειδή είμαι καθηγητής Πληροφορικής σε δημόσιο σχολείο θα σου πρότεινα να αποφύγεις μια εργασία με πολύ τεχνικά θέματα (πχ διαφορές ati-nvidia που αναφέρθηκε παραπάνω) και να γράψεις κάτι πιο βατό, πχ ιστορική αναδρομή και χαρακτηριστικά μέσων αποθήκευσης ξεκινώντας από τις διάτρητες κάρτες κτλ μέχρι και σήμερα. Δυστυχώς οι μισοί περίπου καθηγητές Πληροφορικής Δ/θμιας εκπαίδευσης δεν έχουν βασικό πτυχίο πληροφορικής, παρά μόνο κάποια σεμινάρια 400ων ωρών και πτυχία άλλων ειδικοτήτων πολλές φορές άσχετα με την τεχνολογική κατεύθυνση. Αν ο καθηγητής σου είναι το πολύ μέχρι 35 έως 37 ετών, τότε μάλλον έχει βασικό πτυχίο στην πληροφορική και όποιο θέμα και αν διαλέξεις θα μπορέσει να σε παρακολουθήσει και να σε βοηθήσει. Σε αντίθετη περίπτωση ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.